Priestranný 3-izbový byt v centre Bernolákova

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
81 m2

Poschodie:  
1. / 3

okres Senec
Bernolákovo
pred 18 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 16 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť Prophet Real Vám ponúka na predaj priestranný 3-izbový byt v centre Bernolákova. Byt má úžitkovú plochu 76m2 a nachádza sa na 1. poschodí. K bytu prislúcha pivnica 4m2 a tiež balkón s výhľadom na zeleň a tichú ulicu. Dispozične byt pozostáva z troch obytných miestností a príslušenstva, ktoré tvoria veľká predsieň, kuchyňa, kúpeľňa, samostatná toaleta a balkón. V obývačke je nainštalovaná klimatizačná jednotka. Kúpeľňa a toaleta sú samostatné, v kúpeľni sa nachádza vaňa, sprchový kút, umývadlo a práčka. V byte sú vonkajšie, aj vnútorné žalúzie, kvalitné drevené okná, kompletná prerábka elektriny a stien, nové dvere so zárubňami, nové vchodové bezpečnostné dvere.

Obec má veľmi dobrú dopravnú polohu a poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť. Nachádza sa tu materská škola, základná škola, odborné stredné školy a gymnázium, kultúrny dom, knižnica, lekár, pošta, železničná a autobusová stanica. V blízkosti bytového domu sa nachádza supermarket ako aj ďalšie obchodné prevádzky ako napríklad záhradné centrum, kvetinárstvo, reštaurácie a pod.Nachádza sa tu napr. veľmi obľúbená cyklotrasa, po ktorej sa príjemným prostredím dostanete do susedných ako aj vzdialenejších obcí, kde nájdete ďalšie možnosti na trávenie voľného času.

ŠTANDART SLUŽIEB PROPHET REAL:

Zabezpečujeme kompletný realitný servis, vypracovanie kúpnych zmlúv. Hradíme poplatok za podanie kúpnych zmlúv do katastra. Pri kúpe sme s vami až do odovzdania nehnuteľnosti, list vlastníctva znejúci na vaše meno Vám doručíme osobne. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.

Máme k dispozícii podobné ponuky za dobré ceny, ktoré nemôžeme inzerovať. Pre podrobnosti nám napíste mail heriban@prophet.sk ideálne napíšte čo presne by ste chceli nájsť, čo preferujete a nezabudnite zanechať aj telefonický kontakt, alebo zavolajte priamo. Pri serióznom záujme a vážnom uvažovaní o kúpu, kľudne volajte aj večer resp. cez víkendy alebo sviatky, aj keď v tomto čase nemám vždy telefón pri sebe, zavolám vždy späť cca do hodiny.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: Priestranný 3-izbový byt v centre Bernolákova

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.