Nové bývanie. nový 1 izbový byt - v novom projekte .. Stará Husitská ..

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
42 m2

okres Bánovce nad Bebravou
Bánovce nad Bebravou
Husitská
pred 133 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 116 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Bytový dom v projekte ,, Stará Husitská ,, je situovaný do veľmi príjemného prostredia okrajovej časti sídliska Dubnička - ulice Husitská. Mimo hlavnej cesty, mimo ruchu, v tichom a bezpečnom prostredí obklopenom prírodou a krásnymi výhľadmi. Pritom však v dosahu vybavenosti a služieb, ktoré sú pre komfort bývania dôležité. Vaše deti budú mať školu, škôlku ale aj svoje ihriská doslova za rohom. Sídlisko je vybavené obchodnými domami, lekárňou, poštou ......

Nový projekt zohľadňuje potreby ľudí, možnosti prostredia a kladie dôraz na moderný a trendový interiér. K tomu sa prispôsobili aj jednotlivé riešenia bytu a bytového domu. Rozmerné okná vpustia do interiéru dostatok slnka, otvorené priestranné balkóny Vám umožnia nadýchnuť sa a vychutnať výhľad. Interiér by mal byť vzdušný a svetlý, preto sme zvolili otvorený priestor obývačky s kuchyňou tak, aby rodina mohla tráviť čo najviac času spolu. Keďže všetko by malo byť po ruke, úložný priestor sme sa snažili umiestniť v blízkosti bytov, preto naozaj rozmerné kopky nájdete priamo na poschodí. No mysleli sme aj na drobnosti – chodba s úložným priestorom, útulná kúpeľňa, oddelená toaleta s umývadlom, balkón s dostatkom priestoru a nádherným výhľadom.

Projektanti a investor nenechali nič na náhodu a siahli po kvalitných materiáloch a vhodných technológiách. Stavba je stavaná z kvalitnej tehly PROTHERM s výbornými tepelnoizolačnými vlastnosťami v kombinácii so železobetónovými nosnými konštrukciami. Aby bývanie bolo naozaj pokojné, sú priečky murované z akustickou tehlou Porotherm Aku. O tepelný komfort sa bude starať aj zateplenie a to minerálnou vlnou o hrúbke až 20 cm a okná REHAU P-Line s izolačnými trojsklami s kvalitnými 7 komorovými profilmi. Ak si vyberiete byt vo vyhotovení štandard, budú použité dlažby v kúpeľni a toalete ( rektifikovaná gresová dlažba a obklad, obe s rozmermi 300 x 600 mm. Farebné vyhotovenie podľa vzorkovníka ), plávajúce podlahy v obytnej časti( plávajúca podlaha s kvalitnou nášľapnou vrstvou, celková hrúbka 8 mm ) dvere a aj pri ostatných prvkoch interiéru investor siahol po kvaliných výrobcoch ako Grohe ( sanita ), Kaindl ( podlahy ), Alkaplast ( sprchové kúty ), Voster ( interiérové dvere ) a pod... O Vašu bezpečnosť sa postarajú aj protipožiarne vstupné dvere s bezpečnostnou triedou 3, osadené v oceľovej zárubni, výška 2 100 mm, vybavené panoramatickým priezorom.

Keďže dnes si už život bez internetu a TV nedokážeme predstaviť, bude v každej obytnej miestnosti umiestnená zostava TV zásuvky a zásuvky 2xRJ45 určenej na pripojenie internetu a telefónu. Komunikáciu medzi bytom a vstupnými dverami do domu zabezpečí telefónny vrátnik.

Opis: samotný byt pozostáva zo vstupného zádveria s priestorom pre vešiakovú zástenu / vstavanú skriňu / a vstupom do samostatnej toalety vybavenej umývadlom a kúpeľne ( s vaňou, alebo sprchovacím kútom ). Zádverie prechádza do otvoreného - moderne riešeného priestoru kuchyne s priestorom pre obývačku a spálňu / možnosť funkčného predelenia / s veľkým oknom a v stupom na balkón s nádherným výhľadom na rekreačnú zónu termálneho kúpaliska. K dispozícii je uzamykateľná pivnica v tesnej blízkosti bytu . Celková rozloha bytu je 42,5 m2 ( z toho plocha balkónu je 4,5 m2 a plocha pivnice 4,5 m2 ).

Podrobné informácie k jednotlivým ponukám nájdete na www.starahusitska.sk. Byt je možné objednať v stave holobyt, alebo štandard.

Kontaktujte nás a radi vám pomôžeme s kompletným vybavením financovania na vami vybraný byt. Služby našich hypošpecialistov sú zdarma, preto neváhajte a využite túto skvelú možnosť.

Najvýhodnejšie financovanie pre vás zabezpečí realitná kancelária REALISS - reality. s.r.o. a jednotka na trhu s hypotékami Gepard Finance, s.r.o.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Nové bývanie. nový 1 izbový byt - v novom projekte .. Stará Husitská ..

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.