Predané !!! 1-izb.byt, 42m2 s balkónom, špajzou a pivnicou v Bánovciach n/B., Stred

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
39 m2

Poschodie:  
prízemie / 11

okres Bánovce nad Bebravou
Bánovce nad Bebravou
pred 319 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 311 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkam na predaj čiastočne zariadený, kompletne zrekonštruovaný 1-izbový byt v širšom centre Bánoviec n/Bebr. o výmere cca 42m2 vrátane balkóna. Byt je v osobnom vlastníctve, nachádza sa na 9. poschodí z 11 s dvomi novými výťahmi /osobný, nákladný/. Rekonštrukcia bytu zahŕňa výmenu okien za plastové, nové plávajúce podlahy v kombinácií s dlažbou, nová sadrokartónová kúpeľňa s novou sanitou /sprchový kút, umývadlo, WC/, nová kuchynská linka, nová elektroinštalácia v kuchyni, menené stupačky, nové interiérové dvere, odhlučnené vchodové dvere.

Dispozícia bytu: vstupná chodba, špajza, priestranná kúpeľňa s WC, kuchyňa so vstupom na balkón, izba. K bytu prislúcha murovaná pivnica, nachádzajúca sa v suteréne BD. Bytový dom je udržiavaný, vstup zabezpečený elektr. vrátnikom. V súčasnosti prebieha zatepľovanie BD s rekonštrukciou balkónov. Kúpou je byt ihneď voľný k nasťahovaniu. Pri rýchlom jednaní je dohoda na cene možná. Výhodou je blízkosť centra a kompletná občianska vybavenosť.

Cena 39 500 €

V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o osobnú obhliadku ma neváhajte kontaktovať mailom ako aj telefonicky. Možnosť bezplatného finančného poradenstva ( riešime všetky banky na území SR s najlepšími podmienkami na trhu - možnosť nezáväznej ponuky na porovnanie). V prípade záujmu o rekonštrukciu danej nehnuteľnosti možnosť vypracovať vizualizácie, projektové riešenia, projektové dokumentácie aj kompletné vybavenie - na kľúč. Samozrejmosťou je kompletná inžinierska činnosť vykonávaná našou spoločnosťou zaoberajúcou sa okrem sprostredkovania aj projektovaním a realizáciou vašich predstáv! Dôverujte profesionálom v obore, profesionálom v nehnuteľnostiach. Ceny uvedené v ponuke sú KONEČNÉ a bez akýchkoľvek ďalších poplatkov! V cene je kompletný právny servis, vypracovanie profesionálnych zmlúv, vklady na kataster aj s poplatkami, notárske overenia + možnosť využitia ďalších služieb ako financovanie, znalecký posudok,dedičské konania, vysporiadania, projektovanie a zrealizovanie vašich predstáv...

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.