Veľkometrážny 2 izbový byt 67 m2 upravený na trojizbový pri centre mesta

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
67 m2

okres Bánovce nad Bebravou
Bánovce nad Bebravou
pred 166 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 162 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Poloha: priestranný 2 izbový byt s komorou, šatníkom sa nachádza pri centre mesta na ul. Vystrkov. Má jedinečnú polohu a v jeho tesnej blízkosti sa nachádzajú škola, škôlka, obchody, úrady ... Je situovaný v jedenásťposchodovom bytovom dome - na jeho desiatom poschodí ( z 11 ), s oknami a balkónom orientovanými na juhovýchodnú stranu.

Opis: byt bol vytvorený z dvojizbového bytu predelením izby s balkónom. Pozostáva teda z dvoch samostatných izieb ( jedna predelená na spálňu a obývačku ), priestrannej kuchyne s jedálenským kútom, komory ( dostupnej z kuchyne ), kúpeľne, samostatného WC, šatníka - komory ( dostupný z chodby ) a veľkej chodby. Ku jeho vybaveniu patrí okrem komory a šatníka, balkón a uzamykateľná pivnica v suteréne.. Byt prešiel v minulosti okrem úpravy izieb aj rekonštrukciou interiéru - bolo vymurované jadro s obkladom a sanitou, výmena kuchynskej linky so spotrebičmi, podlahy, vstavané skrine v šatníku, plastové okná, interiérové dvere a obložky. Samotný bytový dom má zrekonštruované vchody, vybavené elektronickým vrátnikom.

Rekonštrukcia: murované jadro, interiérové dvere, kuchynská linka, plastové okná, podlahy, stierky a ďalšie interiérové úpravy ( rekonštrukcia je staršia ).

Činžiak: zrenovované vchody

Káblová TV: áno

Internet: áno

Kúrenie: ústredné kúrenie

Náklady: 150 EUR ( správca na 3 osoby ), 20 EUR ( elektrická energia ), 5 EUR ( plyn )

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.