3-IZB. BAURING S LODŽIOU V ŽIADANEJ LOKALITE BANSKEJ BYSTRICI

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1 m2

okres Banská Bystrica
Banská Bystrica
pred 257 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 256 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt s lodžiou v tichej lokalite na ulici Tulská. Byt je svetlý s dobrou orientáciou aj dispozíciou, prešiel kompletnou rekonštrukciou, stačí sa len nasťahovať.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:

Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, špajze, obývacej miestnosti so vstupom na lodžiu, 2 nepriechodných izieb, kúpeľne a samostatného WC. Byt je orientovaný na slnečnú a tichú stranu a je z neho nádherný výhľad na prírodu. Bezproblémové parkovanie a nízke mesačné náklady sú veľkým plusom.

POPIS NEHNUTEĽNOSTI:

• rozloha bytu je 70 m2, 4/4 poschodí

• mesačné náklady na 5 člennú rodinu 156,-€

• veľká lodžia s prekrásnym výhľadom na prírodu

• výborná dispozícia bytu s 2 nepriechodnými izbami a obývačkou prepojenou s kuchyňou

• na mieru kuchynská linka so vstavanou rúrou a indukčnou varnou doskou, z kuchyni sa vchádza do špajze so vstavanou skriňou

• murované jadro s oddelenou dispozíciou

• vstavané skrine v chodbe, spálni a aj v detskej izbe

• plávajúce podlahy v príjemných hnedých farbách

• k bytu prislúcha latková pivnica

• osobné vlastníctvo, financovanie hypotékou možné (pomôžeme Vám s jej vybavením ZADARMO)

CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA:

Už keď som prišla autom pred bytovku v ktorej sa nachádza tento byt, povedala som si, že tu by som chcela bývať, tichá lokalita a príroda okolo, láka na túru a pobyt v prírode. Po vstupe do bytu som si všimla rozumne a prakticky zmenenú dispozíciu. V chodbe je miesto vstupu do špajze vstavaná skriňa. V detskej izbe a spálni ostávajú veľké vstavané skrine, ktoré pekne ladia s plávajúcimi podlahami. Bytový dom je komplet zateplený aj so sedlovou strechou. Príjemná lokalita ponúka nie len ticho a prírodu, ale má aj kompletnú občiansku vybavenosť. V byte sa mi najviac páči veľká lodžia z ktorej je pohľad na nezaplatenie, máte pocit, že nie ste na sídlisku, ale na chalupe. Parkovanie je bezproblémové, čo oceníte aj v poobedňajších hodinách.

PREDÁME AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ LEN ZAVOLAŤ! Naša realitná kancelária pre Vás zabezpečí vypracovanie kúpno-predajných zmlúv, znalecký posudok, kataster, hypotéku, prepis všetkých energií a odovzdanie nehnuteľnosti. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie, vypratanie nehnuteľnosti, profesionálne pripravenie nehnuteľnosti na predaj, iné právne poradenstvo.

TEŠÍM SA NA OBHLIADKU S VAMI, kedykoľvek ma kontaktujte na tel.č. 0949 225 223 a 0904 987 519 alebo galousekova@kompasreality.sk. Ak máte záujem o obhliadku pre ponuku s kódom GGBT089ZV volajte mi kedykoľvek, prípadne ak sa chcete niečo opýtať osobne, nájdete nás v kancelárií na Námestí SNP 43 vo Zvolene oproti Katolíckemu kostolu medzi lekárňou a cestovnou kanceláriou.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.