Delta 1-izb. byt Banská Bystrica predaj

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
29 m2

okres Banská Bystrica
Banská Bystrica
Sládkovičova (časť Kráľová)
pred 92 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 82 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

DeltaProperty ponúka na predaj 1 izbový byt-typ Bauring na Sládkovičovej ulici - Banská Bystrica. Nachádza sa v zrekonštruovanom, zateplenom bytovom dome na 7. poschodí z deviatich. 

V byte prebehla v minulosti čiastočná rekonštrukcia-okná, podlahy, jadro-murované. V dome -rekonštrukcia strechy, nový výťah, pl. okná, kamerový systém, vlastný plynový kotol, zabezpečená upratovacia služba.

Dispozícia: vstupná chodba, kúpelňa s WC, vstup do izby a kuchyňa.  Je vypracovaný statický posudok na zbúranie priečky medzi kuchyňou a obývačkou a aj súhlas od Mesta BB na rekonštrukciu. 

Lokalita: výborná s rýchlou dostupnosťou do centra-3 minúty autom aj na R1. Pri dome sú potraviny, ihriská pre deti, v blízkosti MŠ,ZŠ, ambulancie, pošta, Tesco, Radvaň park.

Nízke mesačné náklady- 105,-eur.

Energetický certifikát tieda ,,B".

Realitná kancelária DELTA PROPERTY sa riadi Všeobecnými podmienkami sprostredkovania, ktoré boli schválené Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný spolupracujúcou advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Delta 1-izb. byt Banská Bystrica predaj

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.