EUROPA–BB,PREDAJ 4-i.byt,SLNEČNÝ,PRIESTRANNÝ,KOMPLETNÁ REKONŠTRUKCIA-TREBA VIDIEŤ!

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
80 m2

okres Banská Bystrica
Banská Bystrica
pred 376 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 376 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 4-izbový byt v Banskej Bystrici- časť Sásová, ul. Kráľovohoľská o rozlohe 87 m2. Bytový dom je panelový, postavený cca v r.1980 na vyvýšenom vŕšku s prekrásnym panoramatickým výhľadom na sídlisko, mesto a podmanivú okolitú prírodu. Panelový dom je novo zateplený, rekonštrukciou prešli aj loggie.

Byt je stredový, slnečný a priestranný. Nachádzai sa na 5.poschodí zo siedmych, v susedstve s dobrými susedmi , kompletne zrekonštruovaný, vrátane medenej elektroinštalácie, svietidiel aj vodovodných rozvodov. Pocit bezpečnosti dávajú masívne bezpečnostné, bodové vchodové dvere. Nové drevené dvere aj s dreveným obložením zárubní sú v celom interiéri, ktoré navodzujú pocit nadčasovosti. V chodbe je keramická dlažba, ako aj v kuchyni ,WC a kúpeľni. Vo všetkých spálňach a obývacej izbe je plávajúca podlaha. Výmenou klasických radiátorov za elektrické panely odovzdávajúce do priestoru sálavé teplo, majiteľ nehnuteľnosti zabezpečil úsporu nákladov, ako aj varením v kuchyni na elektrickej sklokeramickej doske. Kuchynské zariadenie vrátane elektrospotrebičov a troch rolldorových skríň na chodbe, a dvoch spálňach je v cene nehnuteľnosti. Z kuchyne sa ide na loggiu s rozlohou 3 m2.K bytu prislúchajú aj dve latkové pivnice o rozlohe cca 3,5 m2. Kvalitné sledovanie TV zabezpečuje rozvod 2xfullHD-plne programové balíky na skylingové TV prijímače a najrýchlejší optický internet.

V obci je dobrá občianska vybavenosť /škôlka, škola, pošta, detské ihriská/ blízkosť autobusovej zastávky pre mestskú dopravu.

Prekvapením tejto nehnuteľnosti sú veľmi nízke mesačné náklady cca 150.-

Cena nehnuteľnosti: 108.900,-EUR

Marcela Tokárová

Realitná maklérka

Mobil: 0917 777 452

e-mail: marcela.tokarova@rkeuropa.sk

EUROPA realitná kancelária Banská Bystrica

Servis realitnej kancelárie zahŕňa:

1. Kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane dohodnutia podmienok a vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností.

2. Notárske poplatky pri overovaní podpisov.

3. Kolkové známky pri podaní návrhu na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností.

4. Pre-scoring minimálne u 3 hypotekárnych bánk do 48 hodín pred zložením zálohy, kompletné hypotekárne poradenstvo a výber hypotéky presne podľa Vašich možností.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.