EXKLUZÍVNE-NADŠTANDARDNE VEĽKÝ 2 IZBOVÝ BYT S BALKÓNOM, CENTRUM

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
85 m2

Poschodie:  
4. / 4

okres Banská Bystrica
Banská Bystrica
pred 218 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 215 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Tím Victory Investments Vám ponúka na prenájom 2 izbový byt s 2 loggiami a 1 balkónom situovaný v centre Banskej Bystrice. Byt sa nachádza na 4. nadzemnom podlaží bez výťahu, v bytovom dome po rekonštrukcii. Za bytovým domom je malá záhrada, ktorá slúži na posedenie a oddych pre obyvateľov bytového domu.

Dispozične sa byt skladá zo vstupnej chodby, z ktorej sa vchádza do dvoch priestranných izieb, každá s výstupom na loggiu, ktoré môžu a nemusia byť prechodné, nakoľko sa dá prejsť do jednej cez kúpeľnu priamo z chodby, kuchyne s výstupom na balkón a s priestorom na stolovanie, komory, kúpeľne s vaňou a samostatného WC. Byt je po kompletnej vkusnej rekonštrukcii, a je zariadený-vstavaná umývačka riadu, elektrická varná doska, rúra, chladnička s mrazničkou, práčka v kúpeľni, manželská posteľ, skrine, sedačka.

Výmera bytu je 85,14 m2+loggie a balkón o výmere 13,36m2, dispozícii je miestnosť na bicykle a kočíky v suteréne bytového domu. Byt je svetlý a priestranný, orientácia je východ-západ. Je určený pre jednotlivcov, rodiny, aj študentov, bez zvierat, aj dlhodobo.

Cena nájmu je 500 €/mesiac + 150€/mesiac náklady na energie, bez nákladov na internet a TV. K dispozícii od 1.3.2020.

V okolí bytového domu je kompletná občianska vybavenosť, obchody, zastávky MHD, priame centrum, parkovanie je možné pred bytovým domom alebo v jeho okolí.

Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí 1x mesačný nájom s energiami, 2x vratná kaucia vo výške 1300€ a sprostredkovateľský poplatok.

Odmena za TIP :

Viete o nehnuteľnosti na predaj alebo prenájom vo Vašom okolí, či okruhu Vašich známych a poznáte niekoho, kto potrebuje pomoc pri predaji alebo prenájme svojho domu, bytu, pozemku, prípadne inej nehnuteľnosti ?

Stačí nás odporučiť Vaším známym a priateľom. V prípade, že sa obchod zrealizuje, máte istú odmenu na základe vopred Vami podpísanej zmluvy o spolupráci s našou spoločnosťou, kde sa zaväzujeme vyplatiť Vám vopred dohodnutú odmenu za TIP.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.