3-izbový na Sídlisku, kompletná rekonštrukcia

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
83 m2

Poschodie:  
1. / 4

okres Banská Bystrica
Banská Bystrica
Trieda SNP
pred 288 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 281 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária MAXISS Vám ponúka na predaj 3-izbový kompletne zrekonštruovaný byt vo vyhľadávanej lokalite na Sídlisku v Banskej Bystrici.

Predávaný byt sa nachádza na 1. poschodí a má vyhotovené nové rozvody elektrickej energie v celom byte, nové sú rozvody vody ako aj kanalizačné odpady. Na stenách a stropoch sú novovyhotovené stierky vrátane presieťkovania celých plôch stien. V kúpeľni je nový sprchový kút, nové umývadlo, WC misa je typ Geberit. Jediné, čo si nový majiteľ dá do bytu doplniť je kuchynská linka podľa svojich predstáv.

Podlahy v byte sú vyhotovené ako nové kvalitné plávajúce. Dvere boli taktiež vymenené za nové drevené s obložkovými zárubňami, okná boli vymenené za plastové.

Ak hľadáte byt v ktorom je možné takmer okamžité bývanie bez nutnosti realizácie stavebných prác vo výbornej lokalite, práve ste ho našli.

V prípade Vášho záujmu Vám náš hypotekárny poradca BEZPLATNE pomôže s vybavením hypotekárneho úveru v banke a náš súdny znalec ktorého akceptujú všetky banky Vám vypracuje Znalecký posudok potrebný k vybaveniu úveru takže obchod Vám urobíme "na kľúč".

Viac podobných nehnuteľností môžete vidieť aj na našej webovej stránke ktorú si môžete pozrieť, aby Vám náhodou neušla ponuka ktorá by Vás mohla osloviť.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové

Na mape: 3-izbový na Sídlisku, kompletná rekonštrukcia

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.