REZERVOVANÝ-2 IZBOVÝ BYT S BALKÓNOM, PARKOVANÍM, CENTRUM

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
56 m2

Poschodie:  
2. / 6

okres Banská Bystrica
Banská Bystrica
Bakossova
pred 217 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 215 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom pekný, moderný, zariadený 2 izbový byt s balkónom a vyhradeným vonkajším parkovacím miestom blízko centra Banskej Bystrice. Byt sa nachádza v novostavbe z r. 2009 na 2. nadzemnom podlaží s výťahom.

Dispozične pozostáva z chodby, kuchyne, obývačky s balkónom, spálne (vstavaná skriňa), kúpeľne so sprchovým kútom a samostatného WC. Prenajíma sa kompletne zariadený novým nábytkom a zariadením, vrátane umývačky riadu, chladničky s mrazničkou, mikrovlnnej rúry, elektrickej varnej dosky, rúry, práčky, TV so skylinkom, satelit. Kuchynská linka je vybavená kuchynským riadom.

Výmera bytu s balkónom je 56,92m2, Byt je orientovaný na severnú stranu, ale je svetlý. Súčasťou nájmu je 1 pivnica a 1 kotolňa s vlastným kotlom pre byt a 1 vonkajšie parkovacie miesto. Byt je ideálny pre páry alebo jednotlivcov, nie pre študentov, bez zvierat.

Cena nájmu je 460 €/mesiac, vrátane preddavkov správcovi a TV pre 2 osoby, bez nákladov na elektrinu, ktorú si platí nájomník podľa spotreby. Voľný od 1.4.2020.

V okolí bytového domu je kompletná občianska vybavenosť: potraviny, MHD, reštaurácia, pešia blízkosť centra. Táto lokalita je napriek blízkosti centra tichá, bezpečná, upratovanie vchodov je zabezpečené. Odporúčame.

Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí 1x mesačný nájom, 2x vratná kaucia vo výške dvoch nájmov a sprostredkovateľský poplatok.

Odmena za TIP :

Viete o nehnuteľnosti na predaj alebo prenájom vo Vašom okolí, či okruhu Vašich známych a poznáte niekoho, kto potrebuje pomoc pri predaji alebo prenájme svojho domu, bytu, pozemku, prípadne inej nehnuteľnosti ?

Stačí nás odporučiť Vaším známym a priateľom. V prípade, že sa obchod zrealizuje, máte istú odmenu na základe vopred Vami podpísanej zmluvy o spolupráci s našou spoločnosťou, kde sa zaväzujeme vyplatiť Vám vopred dohodnutú odmenu za TIP.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Firemné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: REZERVOVANÝ-2 IZBOVÝ BYT S BALKÓNOM, PARKOVANÍM, CENTRUM

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.