REZERVOVANÉ: 2-izbový na Bakossovej, TEHLA !!!

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
56 m2

Poschodie:  
prízemie / 5

okres Banská Bystrica
Banská Bystrica
Bakossova
pred 288 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 263 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária MAXISS Vám ponúka na predaj 2 izbový byt na prízemí bytového domu o úžitkovej ploche 56,78 m2 na Bakossovej ulici v Banskej Bystrici takmer v centre mesta. Byt je možné používať aj ako bezbariérový (okrem kúpeľne v ktorej je osadená vaňa).

Virtuálnu prehliadku si môžete pozrieť tu:

(skopírujte link do prehliadača)

https://ths.li/yOiZJ

Predávaný byt je orientovaný do átria bytového domu a pozostáva zo vstupnej chodby, 2-och izieb, z ktorých jedna je prepojená s kuchyňou, kúpeľne a samostatného WC. K bytu patrí taktiež kotolňa vedľa bytu ktorá sa môže využívať aj ako sklad. Byt sa predáva bez nábytku a kuchynských spotrebičov.

Výhodou je vlastné kúrenie ako aj príprava teplej vody a energetický certifikát triedy "B" čo zaručuje nízke náklady na bývanie (odhad 80 Euro mesačne vrátane spotreby elektrickej energie). V prípade záujmu je možné si dokúpiť vonkajšie parkovacie miesto alebo miesto v garáži bytového domu.

V prípade Vášho záujmu Vám náš hypotekárny poradca BEZPLATNE pomôže s vybavením hypotekárneho úveru v banke a náš súdny znalec ktorého akceptujú všetky banky Vám vypracuje Znalecký posudok potrebný k vybaveniu úveru takže obchod Vám urobíme "na kľúč".

Viac podobných nehnuteľností môžete vidieť aj na našej webovej stránke ktorú si môžete pozrieť, aby Vám náhodou neušla ponuka ktorá by Vás mohla osloviť.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Firemné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové
Internet:
áno

Na mape: REZERVOVANÉ: 2-izbový na Bakossovej, TEHLA !!!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.