Veľký 1-izbový byt na Internátnej ulici, Banská Bystrica, 39 m2

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
39 m2

Poschodie:  
2. / 8

okres Banská Bystrica
Banská Bystrica
Internátna
pred 223 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 213 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj veľký 1 izbový byt na Internátnej ulici na sídlisku Fončorda v Banskej Bystrici. Byt sa nachádza na 2. poschodí v 8-podlažnej bytovke v tichom a pokojnom prostredí. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, jednej veľkej izby, veľkej kuchyne a kúpeľne s WC. Na prízemí bytového domu sa nachádza pivnica.

Podlaha v kuchyni je vyhotovená ako plávajúca laminátová, v izbe je podlaha vyhotovená ako parketová, ktorú je potrebné prebrúsiť a nalakovať. Okná v byte boli vymenené za plastové, bytové jadro je pôvodné umakartové. Bytový dom je zateplený. Byt je orientovaný do dvora. Byt je vhodný pre majiteľa ktorý si ho bude chce prerobiť podľa vlastných predstáv.

Lokalita v ktorej sa predávaný byt nachádza sa vyznačuje pokojnou atmosférou a je vyhľadávanou lokalitou na bývanie v Banskej Bystrici. Veľkou výhodou bytu je blízkosť obchodov, ambulancií lekárov, pošty na Kyjevskom námestí, blízkosť základných škôl na Spojovej a Moskovskej ulici, ale aj materskej škôlky, ako aj skutočnosti že v tesnej blízkosti je zastávka MHD.

V prípade Vášho záujmu o vybavenie hypotekárneho úveru Vám radi ZDARMA pomôžeme s jeho vybavením prostredníctvom nášho hypotekárneho poradcu ktorý spolupracuje so všetkými bankami.

Viac podobných nehnuteľností môžete vidieť aj na našej webovej stránke ktorú Vám odporúčame si pozrieť, aby Vám náhodou neušla ponuka ktorá by Vás mohla osloviť. Taktiež nám môžete na našej webovej stránke vyplniť krátky formulár s Vašimi predstavami o bývaní a my sa Vám pokúsime nájsť Vaše vysnívané bývanie.

Ak by ste mali záujem o obhliadku neváhajte nás kontaktovať, kľúče od Vášho nového bytu sú u nás...

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové

Na mape: Veľký 1-izbový byt na Internátnej ulici, Banská Bystrica, 39 m2

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.