NEVÁHAJTE - VEĽKÝ 2 IZBOVÝ BYT, SÍDLISKO

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
60 m2

Poschodie:  
2.

okres Banská Bystrica
Banská Bystrica
Trieda SNP
pred 219 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 210 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj veľký 2 izbový byt bez balkóna vo vyhľadávanej lokalite Sídlisko, na ulici Trieda SNP. Byt sa nachádza na 2. poschodí bez výťahu, v tehlovom bytovom dome. Lokalita disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou-obchody, ihriská, MŠ, ZŠ.

Dispozične pozostáva z chodby (vstavaná skriňa), kuchyne s rohovou kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi (sporák, rúra, chladnička, mraznička), obývačky prechodnej s veľkou spálňou (vstavaná skriňa), kúpeľne s rohovou vaňou a WC. Výmera bytu je 60,2m2 vrátane pivnice v suteréne bytového domu. Byt je slnečný, teplý.

Byt prešiel rekonštrukciou-plastové okná, drevené parkety v izbách, dlažba v kúpeľni, nová sanita, nová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, vstavané skrine. Byt sa predáva čiastočne zariadený. Je vhodný ako investícia na následný nájom. Odporúčame!

Bytový dom je situovaný v blízkosti centra mesta, Terminál BSC, zastávok MHD, v jeho okolí je kompletná občianska vybavenosť. Byt je v osobnom vlastníctve, po kúpe bude k dispozícii v marci 2020.

Celková predajná cena: 105 000 €.

Cena je vrátane všetkých výdavkov spojených s nadobudnutím vlastníckeho práva. V prípade potreby zabezpečíme hypotekárny úver, poistenie nehnuteľnosti. Sprevádzame Vás aj pri odovzdaní nehnuteľnosti, prepisoch u správcu a dodávateľoch energií.

Ako bonus Vám ponúkame: konzultáciu s finančnými špecialistami a daňovými poradcami, architektkou, poukážku na sťahovanie.

UPOZORNENIE!

Vzhľadom na mimoriadny stav súvisiaci s vírusom COVID-19 budú pre ohliadky platiť tieto pravidlá:

- záujemca nie je v karanténe !

- záujemca nemá cestovateľskú anamnézu a ani sa s nikým, kto by túto anamnézu mal nestretol !

- záujemca príde na obhliadku s ochranným rúškom alebo inou ochranou zakrývajúcou ústa a nos !

- je možnosť videobhliadky

Odmena za TIP :

V prípade, že viete o nehnuteľnosti na predaj alebo prenájom vo Vašom okolí, či okruhu Vašich známych a poznáte niekoho, kto potrebuje pomoc pri predaji alebo prenájme svojho domu, bytu, pozemku, prípadne inej nehnuteľnosti ?

Stačí nás odporučiť Vaším známym a priateľom. V prípade, že sa obchod zrealizuje, máte istú odmenu na základe vopred Vami podpísanej zmluvy o spolupráci s našou spoločnosťou, kde sa zaväzujeme vyplatiť Vám vopred dohodnutú odmenu za TIP.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové

Na mape: NEVÁHAJTE - VEĽKÝ 2 IZBOVÝ BYT, SÍDLISKO

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.