EXKLUZÍVNE LEN U NÁS - Predávame 3 izbový byt na Sídlisku SNP

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
72 m2

Poschodie:  
4. / 12

okres Banská Bystrica
Banská Bystrica
Trieda SNP
pred 284 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 273 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Victory Investments Vám ponúka na predaj 3 izbový byt v meste Banská Bystrica v lukratívnej lokalite širšieho centra Sídlisko a to na ulici Trieda SNP, ktorý sa nachádza na 4. poschodí z 12 s výťahom.

V byte prebehla čiastočná rekonštrukcia ( prebrúsenie a prelakovanie drevených parkiet vo všetkých izbách, vymenené plastové okná, vymenené stupačky, na oboch loggiách vymenená nová dlažba, od hlavnej rozvádzacej skrine z chodby do bytu potiahnuté nové elektrické vednie do poistnej škatule. )

Úžitková plocha bytu je 72,4m2 + jedna menšia a jedna vačšia loggia a murovaná pivnica.

Podlaha: drevené parkety , dlažba. Steny: omietky. Okná: plastové.

Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa pričom je tu výhodou oddelené WC.

Konštrukcia objektu: liaty betón

Kúrenie: lokálne.

Bytový dom v ktorom sa byt nachádza prešiel kompletnou rekonštrukciou. V roku 2006 bol celý bytový dom zateplený a opravená strecha.V danom roku bol menený aj nový výťah a posuvné elektriché vchodové dvere. Rok 2018 bol tiež pre bytový dom prínosom nakoľko tu bola premalovaná fasáda, vymenené zábradlia na loggiách pričom veľké rohové loggie boli zasklené vysúvacím sklom. Tiež tu prebehla výmena stupačiek, obnova elektrifikácie, výmena dlažby na schodisku. Celý bytový dom je zabezpečeý eletronickým čipom a kamerovým systémom.

Lokalita je lukratívna pre dostupnosť do centra mesta a tiež občiansku vybavenosť. Nájdete tu detské ihriská, školy, škôlky, obchody, nemocnicu, MHD. do 5 minút máte OC Central, vlakovú a autobusovú stanicu.

Parkovanie je tu bez problémové. Priamo pod bytovým domom je parkovanie pre majiteľov bytov teda rezidenčné parkovanie. Ako vlastník bytu máte nárok na parkovaciu rezidenčnú kartu v cene 5 eur na jeden rok. Máte tak istotu, že zaparkujete. V prípade návštevy, ktorá nemá rezidenčnú kartu je hneď pod bytovým domom veľké verejné parkovisko. Vďaka tomu zaparkujete bez problémov v ktorejkoľvek hodine.

Cena bytu 88 500 € v aktuálnom stave, ktorý ale umožňuje novým majiteľom si daný byt prispôsobiť podla vlastých predstáv.

Cena je vrátane všetkých výdavkov spojených s nadobudnutím vlastníckeho práva ( vypracovanie kúpnych zmlúv, návrhu na vklad, podanie návrhu na vklad ako aj úhrada kolkov katastra a notárov.)

V prípade potreby zabezpečíme aj hypotekárny úver prostredníctvom našej finančnej špecialistky.

Za Vás navštívime všetky banky a predložíme Vám ich ponuky.

Následne si vyberiete pre Vás najvýhodnejšiu.

Ušetríme Vám tak veľa času a starostí.

Stačí zavolať.

V prípade, že viete o nehnuteľnosti na predaj alebo prenájom vo Vašom okolí, či okruhu Vašich známych, a dáte nám tip, tak po zrealizovaní obchodu Vás finančne odmeníme.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
2
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové

Na mape: EXKLUZÍVNE LEN U NÁS - Predávame 3 izbový byt na Sídlisku SNP

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.