Veľký 1-izbový byt, 2 lodžie Fončorda

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
35 m2

Poschodie:  
1. / 11

okres Banská Bystrica
Banská Bystrica
Trieda Hradca Králové
pred 337 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 324 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária MAXISS Vám ponúka na predaj 1- izbový veľkometrážny byt v Banskej Bystrici na ulici Trieda Hradca Králové.

Byt sa nachádza na 1/11. poschodí nezatepleného obytného domu orientovaného na juhozápad, s výťahom vo vyhľadávanej časti mesta Fončorda. Byt má výmeru u 35 m2 a prešiel čiastočnou rekonštrukciou počas ktorej boli vymenené drevené okná za plastové. Bytové jadro je murované. V byte sú vyhotovené plávajúce podlahy, v kúpeľni a WC je podlaha z keramickej dlažby, v izbe sú zachovalé drevené parkety. Na stenách sú stierky a v chodbe je staršia vstavaná skriňa.

V Bytovom dome sú kompletne vymenené spoločné rozvody vody, kanalizačné odpady ako aj rozvody elektrickej energie v spoločných častiach domu. V dome je taktiež vlastná plynová kotolňa z čoho vyplývajú nízke náklady na bývanie.

Výhodou tohto bytu je orientácia na slnečnú stranu, s pekným výhľadom aj to, že byt sa nachádza v tichom pokojnom prostredí. V blízkosti obytného domu je kompletná občianska vybavenosť.

PRÍJEMNÉ BÝVANIE VO VYHĽADÁVANEJ LOKALITE ZA ROZUMNÚ CENU.

V prípade Vášho záujmu o vybavenie hypotekárneho úveru využite bezplatné služby nášho hypotekárneho špecialistu, ktorý spolupracuje so všetkými bankami. Znalecký posudok na kupovanú nehnuteľnosť Vám vypracuje náš súdny znalec, ktorého akceptujú všetky banky. V cene je aj kompletný právny servis, poplatky na katastri nehnuteľností, ako aj asistencia našej realitnej kancelárie pri odovzdaní bytu novému majiteľovi.

Majte prehľad o všetkých výhodách a zľavách, ušetríte na výdavkoch.

V prípade záujmu o ďalšie informácie alebo o obhliadku nehnuteľnosti ma môžete kontaktovať na telefónnom čísle 0905 166 349, alebo mailom na adrese: otiepkova@maxiss.sk.

ID 1750

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
2
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové

Na mape: Veľký 1-izbový byt, 2 lodžie Fončorda

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.