Predaj - 3.izb. byt Sásová - Banská Bystrica

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
63 m2

Poschodie:  
3.

okres Banská Bystrica
Banská Bystrica
pred 97 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 91 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

XEMAR (kristina.jurgova@xemar.sk alebo 0948 385 289), v zastúpení klienta ponúka na predaj 3-izbový slnečný byt v Banskej Bystrici – sídlisko Sásová.

Nachádza sa v zateplenom panelovom bytovom dome na 3. poschodí, o celkovej rozlohe 63m², s krásnym výhľadom a lodžiou v kuchyni. Nehnuteľnosť prešla rekonštrukciou cca v roku 2009, kde boli kompletne menené rozvody elektriny, podlahy v celom byte, interiérové a vchodové bezpečnostné dvere, okná boli už vymenené po nasťahovaní aktuálnych vlastníkov. Všetko je vo veľmi dobrom stave, ako nové. Kuchynská linka je nová, vybavená elektrickou varnou platňou a rúrou, kúpeľňa a WC sú veľmi zachovalé.  

Dispozícia bytu pozostáva z priestrannej predsiene, z ktorej sa plynule prechádza do samostatných, nepriechodných izieb, obývacej časti, dvoch spální a kuchyne. V predsieni sa nachádza aj kúpeľňa a samostatné WC. Kuchyňa s obývačkou sú orientované na východ a spálne na západ. K bytu prislúcha menšia pivnica. Byt sa predáva bez zariadenia.

V okolí danej lokality je kompletná občianska vybavenosť, ako potraviny, obchody, reštaurácie, kaviarne, školy, škôlky, pošta, zastávka MHD vzdialená cca 5. minút chôdze a rýchla dostupnosť do centra mesta Banskej Bystrice.

Celkové mesačné náklady predstavujú sumu cca 200,- EUR/2 osoby.

Cena nehnuteľnosti je 164.000,- EUR.

V prípade záujmu ma kedykoľvek kontaktujte: kristina.jurgova@xemar.sk / 0948 385 289.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.