Vip Video. Byt 3+1, 73m2 s loggiou, prerobený, Banská Bystrica - Sásová

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
73 m2

Poschodie:  
6. / 7

okres Banská Bystrica
Banská Bystrica
Tatranská
pred 212 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 211 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

ID 165

Igor Ambrózy – Expert na reality Vám v exkluzívnom zastúpení majiteľa ponúka zaujímavý, prerobený byt 3+1 v peknom prostredí, vhodný na bývanie, ale aj ďalšie prenajímanie v meste Banská Bystrica v časti Sásová.

VÝHODY:  Byt je pekne prerobený, cca. pred 5 rokmi bolo zrekonštruované a vymurované jadro vrátane novej elektriky, sanity a rozvodov. Výhodou tohto bytu je hlavne poloha, pretože na to, že sa nachádza na Tatranskej ulici, má dobrú polohu, hlavne čo sa týka parkovania a výhľadu. 

Parkovanie je také, aké na sídliskách v BB bohužiaľ  je, ale tu je výhodou, že okrem parkovania na ulici je aj možnosť parkovania "za kotolňou" a "pri kostole", čo výrazne  zlepšuje možnosti parkovania majiteľov konkrétne tohto bytu. Nemali problém zatiaľ zaparkovať v poobedňajších hodinách napríklad. Iné časti Tatranskej ulice sú na tom horšie.

Ďalšou výhodou bytu je jeho orientácia na východ a západ, kde hlavne z loggie orientovanej na západ je krásny výhľad na Šachtičky, aj na vysielač na Skalke. Loggia je novoprerobená a zasklená posuvným systémom. Ideálna na posedenia pri kávičke.

V byte je pôvodná kuchyňa a vchodové dvere, ostatné je pekne dizajnovo prerobené. Viď fotogaléria. 

ROZLOHA :  Byt je typu VNKS o rozlohe cca. 73,5 m2. Z toho má podľa listu vlastníctva byt spolu s pivnicou výmeru cca. 70m2 a k tomu veľká loggia cca. 3,5 m2. Pivnica je latková. 

DISPOZÍCIA:  Byt pozostáva zo vstupnej chodby, detskej izby, obývačky, spálne, kúpeľne s WC, a kuchyne s loggiou. Viď pôdorys vo fotogalérii. Detská izba a spálňa sú orientované na východ a obývačka s kuchyňou a loggiou na západ s krásnym výhľadom.

MESAČNE NÁKLADY :  momentálne sú mesačné náklady 99 998 € + elektrika a plyn.

LOKALITA: Bytovka je na sídlisku Sásová, Banská Bystrica. Ulica Tatranská, približne 300m od marketu Billa. Napriek tomu, že je to Tatranská ulica, parkovanie je trochu výhodnejšie kvôli možnosti parkovania za kotolňou a pri kostole.

Z bytu je krásny výhľad na Šachtičky aj na Skalku. Blízko je aj na vychádzky do prírody a na sídlisku je kompletná občianska vybavenosť. Najbližší obchod je cca. 100m a zástavka autobusu cca. 120m. 

V prípade záujmu sa predáva aj so zariadením.

Ak si tu viete predstaviť svoje bývanie a táto ponuka vás zaujala, tak neváhajte a zavolajte alebo napíšte mi ešte dnes a dohodnite si stretnutie. Čo keď ponuka zaujme viacerých a niekto vás predbehne...

 

Na cene aj obhliadke sa dá dohodnúť, stačí zdvihnúť telefón a zavolať mi na 0948 22 44 24, napísať na :  info@vipreality.eu

© Všetky texty, obrázky, fotografie, videá, virtuálne prezentácie a 3D prehliadky v inzercii a ďalšie tu uverejnené informácie, podliehajú autorským právam spoločnosti Amigo Real, s.r.o. Reprodukcia alebo opätovné použitie celku, alebo jeho častí nie je povolené bez písomného povolenia spoločnosti Amigo Real, s.r.o.

Ku kúpe Vám ponúkam vybavenie financovania od 0,59% v akcii. Bezplatne..... Energetický certifikát nie je vytvorený.

Viac info telefonicky alebo mailom. Volať prosím denne do 18.00, po tomto čase už nemusí byť telefón "po ruke" :-)

Ozvem sa Vám hneď druhý deň. Vďaka za porozumenie. ID 165.

Táto ponuka je zaradená vo výmennom systéme Realitnej únie SR, MLS DX. DX je v percentách :-)

Garantujeme dohodu najlepšej ceny! U nás máte možnosť využiť bezplatné poradenstvo o najvýhodnejšom financovaní už od 0,59% !

Nás špecialista spolupracuje s 11-timi bankami a vie vybrať tú najlepšiu ponuku šitú Vám na mieru :-) Bezplatná starostlivosť po skončení fixácie = máte tú najvýhodnejšiu sadzbu po celú dobu trvania úveru. Aj s poistením pri strate zamestnania. Ponuka, financovania, ktoré banky priamo neponúkajú...

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno
Internet:
áno
Telefónna linka:
áno

Na mape: Vip Video. Byt 3+1, 73m2 s loggiou, prerobený, Banská Bystrica - Sásová

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.