REZERVOVANE! LEN U NÁS! Krásny dvojizbový byt,novostavba,Borovce,

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
50 m2

okres Piešťany
Borovce
pred 322 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 311 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Virgin reality predstavuje exkluzívne na predaj krásny slnečný dvojizbový byt, nachádzajúci sa na 1.p dvojposchodového novopostaveného domu s vlastným pozemkom v obci Borovce, vzdialenej iba 8km od mesta Piešťany a 6 km od mesta Vrbové.

Byt je dispozične výborne riešený. Po vstupe do bytu sa nachádzame v chodbe so vstavaným šatníkom na mieru poskytujúcou dostatok priestoru na pohodlné prezutie (5,22 m2). Ako prechádzame vstupnou chodbou, po ľavej strane je umiestnená veľkorysá kúpeľňa so sprchovým kútom, WC, umývadlom, za zástenou schovaným plynovým kotlom a dostatkom miesta pre práčku (5,82 m2). Centrum bytu tvorí obývacia izba prepojená s kuchyňskou a jedálenskou časťou (21,22m2). Otvorenosť priestoru pôsobí vzdušne, moderne a nadčasovo. Kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi je v prevedení vysokého bieleho lesku. Obývacia miestnosť disponuje východom na veľkú lodžiu (4,57 m2), kde sa pohodlne zmestí sedenie pre letné príjemné večery. Z obývačky prechádzame do spálne, s dostatkom priestoru pre veľkú manželskú posteľ, šatníkovú skriňu či komodu (11,69m2).

Byt sa predáva čiastočne zariadený, čo znamená kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, vstavaná skriňa na chodbe. V prípade záujmu o byt v prevedení kompletného zariadenia okrem postele je cena bytu 65 000 EUR.

Celkové mesačné prevádzkové náklady sú i vďaka vlastnému plynovému kotlu nízke, iba 90 eur/mesačne vrátane elektriny.

K bytu patrí i pivnica s výmerou 2,25 m2.

Celý bytový dom s vlastnými parkovaním sa nachádza v pokojnej tichej lokalite obklopený nádherným prostredím. Na vlastnom pozemku za bytovým domom sa nachádza krásny vybudovaný altánok s romantickým osveltlením a lavičkami, výborný na oddych a relax v obklopení množstva zelene. Taktiež hneď vedľa bytového objektu je vybudované ohradené a stromami odizolované detské ihrisko. V blízkosti sa nachádzajú potraviny, škôlka, škola, futbalové ihrisko.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové

Na mape: REZERVOVANE! LEN U NÁS! Krásny dvojizbový byt,novostavba,Borovce,

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.