3-izb. byt PRI HORSKOM PARKU Tichá ul..

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
80 m2

Poschodie:  
2. / 2

Bratislava
Staré Mesto
Tichá
pred 91 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 90 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predáme krásny slnečný nadštandartný, veľkoryso riešený 3-izb. byt PRI HORSKOM PARKU Tichá ul. v Bratislave, s výbornou dispozíciou, v top lokalite.

Samotný byt má 80,07 m2, prislúcha k nemu pivnica o výmere 9,1 m2, ktorá je vo vlastníctve 1/2 so susedom, t.j. s výmerou 4,55 m2 a veľká slnečná terasa. Nachádza sa na 2.poschodí bez výťahu.

V byte je samostatne plynové kúrenie aj ohrev teplej vody.

DISPOZÍCIA:

Dispozične byt pozostáva z veľkej vstupnej haly so vstavanou skriňou, ktorá zabezpečuje dostatok úložného priestoru, z dvoch spální, z obývačky,  kuchyne s kuchynskou linkou a spotrebičmi, so špajzou,  z kúpeľne s veľkou rohovou vaňou aj so sprchovým kútom, dve umývadlá, samostatného WC s umývadlom a veľkej murovanej pivnice na prízemí bytového domu. Z dvoch izieb je výstup na veľkú slnečnu terasu. Byt je veľmi dobre orientovaný, celý deň je presvetlený.

Bytový dom je staršia novostavba, kolaudácia 2004. V dome sú celkovo iba tri byty, čo poskytuje majiteľom úplné súkromie. Ku každému bytu prislúcha i podiel na okolitom pozemku. Parkovanie je zabezpečené na súkromnej ceste pri dome, ktorá je taktiež v podielovom vlastníctve.

V okolí domu sú nízke bytovky, lokalita je tichá a  svojím umiestnením a orientáciou je ideálnym miestom pre ľudí, ktorí ocenia pokojný, ničím nerušený výhľad, súkromie a predovšetkým pohodlnú dostupnosť do centra mesta. -  V prípade akýchkoľvek informácii ma kontaktovať na tel. 0903/210 582.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Terasa:
áno
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno

Na mape: 3-izb. byt PRI HORSKOM PARKU Tichá ul..

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.