3- izbový byt na Panskej ulici

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
70 m2

Poschodie:  
1. / 2

Bratislava
Staré Mesto
Panská
pred 194 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 180 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj neopakovateľnú nehnuteľnosť trojizbový bytu na PEŠEJ ZÓNE ul. Panská celý v tichom vnútro bloku otočený na dve svetové strany s možnosťou parkovania a vlastným kúrením.

Nachádza sa priamo v úplnom centre života Bratislavy s exkluzívnou jedinečnou atmosférou lokality ako aj bytu so 4m stropmi. Byt sa nachádza na 1 poschodí pod bytom je obývaný priestor. Samozrejme k bytu prináležia aj spoločné časti ako aj podiel na pozemku. Byt je orientovaný na juh, západ a jedna izba a kúpeľňa je orientovaná na východ, sever. V dosahu bytu je všetko no ak by nestačila pešia zóna s rôznorodosťou toho čo ponúka sú v pešej blízkej dostupnosti aj nákupné centrá, jednoduchý prístup autom len pre vlastníkov bytu dotvára maximálny komfort a lukratívnosť nehnuteľnosti.

Byt má podiel na spoločných častiach a pivnici ako aj na pozemkoch, nachádza sa na 1. poschodí bez výťahu s vlastným kúrením a klimatizáciou. Výška stropov 4m a obývačka s kuchyňou má 37 m2 .

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou. V byte sú všetky rozvody nové, elektroinštalácia, TV a PC, voda, odpad, kúrenie, okna 6 komorové s trojsklom, vchodové dvere SHERLOCK trieda bezpečnosti 4, steny, stierky, obklady, podlahy, dlažby, radiátory, kotol, interiérové dvere, kľučky, svietidlá, všetko je nové.

Sanita, batérie, toaleta, značky GROHE a KALDEWEI, obklady a dlažby Španielsko, Taliansko, podlahy v izbách drevené.

Kuchynská linka je s umývačkou riadu a všetkými spotrebičmi Bosch, batéria Grohe.

Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyňa spoločne s obývačkou o rozlohe 37 m2 , prvá spálňa , druhá spálňa , nádherná priestranná kúpeľňa s toaletou.

Cena nehnuteľnosti je 259.990 ,-Eur a bude k nej pripočítaná sprostredkovateľská odmena vo výške 3.000,- Eur, v ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis. Cena nehnuteľnosti so sprostredkovateľskou odmenou je spolu 261.990,-Eur celkom.

Mestská časť Staré Mesto  disponuje  úplnou občianskou vybavenosťou, v lokalite je niekoľko nákupných centier, na šport, relax. V blízkosti sa nachádzajú tiež škola, škôlka, k dispozícii sú tiež detské ihriská, lekáreň, kultúrny dom.  

Kontakt: PhDr. Iveta Rucelová, rucelova@maximreal.sk, tel.: 0915 831 162

K dispozícií je Vám náš hypotekárny špecialista – získajte  najlepší úrok  a znalecký posudok zadarmo!

Radi Vám pomôžeme pri predaji aj Vašej nehnuteľnosti. Iba kvalitná a moderná prezentácia  zabezpečí predaj v najvyššej možnej cene a v primeranom čase.  Profesionálny fotograf dokáže nafotiť aj bežný byt tak, aby zaujal a nepotrebuje pritom fotky prikrášľovať alebo malé priestory naoko zväčšovať.  Ponúkame tiež atraktívne grafické spracovanie vizualizácie – možného dizajnového riešenia. Toto zaujme najmä klientov pri starších bytoch.  Ukážka  prezentácie môžete vidieť tu:  http://maximreal.sk/nehnutelnost/1402214/kvalitna-a-moderna-prezentacia.html

Naše služby  vrátane právneho advokátskeho servisu sú pre vás bezplatné, akceptujeme vašu predajnú cenu.

Kontakt: PhDr. Iveta Rucelová, rucelova@maximreal.sk, tel.: 0915 831 162

 

 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové

Na mape: 3- izbový byt na Panskej ulici

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.