360° VP:: Dizajnový 2-izbový byt, Zuckermandel, Staré Mesto, Žižkova

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
62 m2

Poschodie:  
1. / 5

Bratislava
Staré Mesto
Žižkova
pred 297 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 264 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:

Realitná  kancelária AXIS REAL exkluzívne ponúka na prenájom úplne nový, slnečný 2 izbový byt s klimatizáciou v novostavbe ZUCKERMANDEL o celkovej výmere 62 m2 na ulici Žižkova. Mesačné nájomné je 1190,- EUR plus energie 250,- EUR (podľa počtu osôb). V cene prenájmu je aj 1 garážové státie v podzemnej garáži, internet a káblová TV. Tento štýlový byt sa nachádza na 1. poschodí z piatich v komplexe C, najbližšie k centru mesta. Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej obývačky spojenej s kuchyňou a samostatnej spálne. Moderná kúpeľňa spolu s WC má vaňu. Z bytu je nádherný výhľad na Dunaj. Na priestrannú lodžiu sa vstupuje z obývačky aj zo spálne.

STAV BYTU:

Luxusný byt skolaudovaný v januári 2018 bol zariadený bytovým dizajnérom s použitím najmodernejších materiálov a technológií. Nádherný výhľad na Dunaj je možné vychutnať aj z lodžie. Byt je vybavený novou kuchynskou linkou, trojkomorovými oknami so zvukovou izoláciou, vonkajšími elektricky ovládanými žalúziami a bezpečnostnými dverami. V kuchyni sa nachádzajú nové kvalitné spotrebiče: elektrický sporák s elektrickou rúrou, práčka so sušičkou, chladnička s mrazničkou, mikrovlnka a umývačka riadu. V obývačke je nová veľká sedačka, TV, jedálenský stôl. V byte je dostatok úložných priestorov, vstavané skrine sú vo vstupnej chodbe a aj v spálni.

PLATBY:

Pri podpise zmluvy je potrebné zaplatiť: mesačné nájomné vrátane energií, ďalej vratnú kauciu vo výške dvojmesačného nájmu (kaucia bude vrátená po ukončení nájmu) a províziu realitnej kancelárii 590,- EUR.

LOKALITA:

Nová prestížna lokalita sa nachádza v mestskej časti Staré Mesto. V starostlivo udržiavanom modernom komplexe ZUCKERMANDEL sa nachádzajú obchody, reštaurácie, banky a fitnes centrum, kaderník a ďalšie služby. Parkovanie v podzemnej garáži je k dispozícii aj pre návštevníkov. V blízkosti sú zastávky MHD a komplex RIVER PARK. Výhodné napojenie na diaľničný obchvat a hlavné dopravné tepny.

Byt sa prenajíma pre maximálne 2 osoby - nefajčiarov, bez domácich zvierat.

K dispozícii ihneď.

/ 2 IZBOVÝ BYT / PRENÁJOM / LUXUSNÝ / BRATISLAVA I. STARÉ MESTO / ZUCKERMANDEL / ŽIŽKOVA / ÚPLNE NOVÝ / 62 M2 / 1 P /

Virtuálna prehliadka na http://www.axisreal.sk/360-vp-dizajnovy-2-izbovy-byt-zuckermandel-stare-mesto-zizkova-430335

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: 360° VP:: Dizajnový 2-izbový byt, Zuckermandel, Staré Mesto, Žižkova

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.