4-izbový byt 166 m2, BA I - STARÉ MESTO, BLUMENTÁL

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
166 m2

Bratislava
Staré Mesto
Radlinského
pred 301 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 261 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

INFO na 0918 640 557 alebo bruno@leonreal.sk

Výnimočná ponuka - BLUMENTAL tesne pred kolaudáciou: 4 izbový apartmánový byt (115,07m2) s rozľahlou TERASOU (50,92m2) so spevnenou plochou pre vírivku a ideálnou dispozíciou vrátane modernej architektonickej štúdie od TooL interior architects. Ako jeden z mála bytov poskytuje bonus, kde terasa bytu hraničí s nepochôdzou zelenou strechou, ktorú nemusíte kupovať (ďalších cca 150 m2), ale hraničí s ňou len terasa tohto bytu a ešte terasa susedného bytu. Táto vás oddeľuje aj od cesty, čo zaručuje že z bytu ani z terasy nie je výhľad na cestu, čo výrazne redukuje potenciálny ruch z cesty. Nachádza sa na 6. nadzemnom podlaží.

Byt sa predáva so zloženým štandardom na byte. Štandard sa neukladal/neinštaloval z dôvodu teoretickej potreby zmeny zo strany nového majiteľa. Byt si môže nový majiteľ dokončiť podľa pripravenej architektonickej štúdie (bez nutnosti dokupovať podlahu, obklad, dvere, zárubne, umývadlá atď zo štandardu), alebo si ho ešte podľa ľubovôle upraviť. Štandardy na VYŽIADANIE.

Dispozícia:

- Vstupný priestor so šatníkovými skriňami plus odkladacou walk-in skriňou

- Kuchyňa prepojená s jedálňou a obývačkou a terasou.

- Pohodlný vstup na terasu ako z kuchyne tak z obývačky prepája denný život v interiéry s exteriérom

- Master bedroom s priestranným šatníkom a vlastnou kúpeľňou so sprchovým kútom a toaletou

- Ďalšie dve izby (detské/hosťovské/pracovne) s ďalšou kúpelňou

- Samostné hosťovské wc prepojené s práčovňou

Byt je v najvyššom štandarde (materiálové prevedenie Premium), ktorý zahŕňa STROPNÉ CHLADENIE, PODLAHOVÉ kúrenie ako aj vysokokvalitné hliníkové okná značky Schuco. Ponúka ideálne mestské byvanie s terasou, ktorá veľkosťou nahradí bývanie v rodinnom dome so záhradou. Ponuka, ktorá sa objaví v Bratislave I – starom meste málokedy.

K bytu patrí (cena bytu nezahŕňa):

- pivničná kobka(2,95 m2), ktorá sa nachádza na tom istom podlaží ako byt pri výťahoch (doplatok 6.490,- E)

- dve parkovacie miesta priamo pri výťahoch (25 000,- E každé parkovacie miesto). Parkovacie miesta sú pri sebe a majú vedľa seba priestor na otváranie dverí vytvorený prechodom pre chodcov a je možné požiadať o nabíjačku pre elektromobily.

Odhadovaná kolaudácia: September 2018

O Rezidencii BLUMENTAL:

Apartmánové byty, obchodné a kancelárske priestory, ale aj úplne nové námestie sú súčasťou rezidenčného projektu Blumental v rovnomennej časti bratislavského Starého Mesta. Nová výstavba rešpektuje pôvodnú zástavbu a línie ulíc Mýtna a Radlinského, prináša sofistikované architektonické riešenia a dizajnové materiály spĺňajúce najnáročnejšie požiadavky jej budúcich obyvateľov.

Rezidencia Blumental profituje zo svojej polohy v absolútnej blízkosti centra hlavného mesta. Jej obyvatelia majú na dosah kultúrne stánky, reštaurácie, medicínske služby, športoviská, vzdelávacie inštitúcie od jaslí až po univerzity. V prvej fáze výstavby pribudne v komplexe aj obchodné centrum a služby.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Terasa:
áno

Na mape: 4-izbový byt 166 m2, BA I - STARÉ MESTO, BLUMENTÁL

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.