4,5 - IZBOVÝ BYT STARÉ MESTO, GORKÉHO UL.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
160 m2

Poschodie:  
7. / 7

Bratislava
Staré Mesto
Gorkého
pred 288 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 282 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj priestranný 4,5 - izbový byt v historickej časti Starého mesta v centre mesta na Gorkého ul. Byt sa nachádza na 7p/7p s výťahom s orientáciou do vnútrobloku s výhľadom na panorámu Starého mesta Bratislavy. Tehlova stavba. Úžitková plocha bytu 126,02 m2 + 32,09 m2 terasa + balkón 1,73 m2 + pivnica. Orientácia bytu na dve strany JV a SZ (do dvora a do ulice).

Byt pozostáva: predsieň, chodba, 4,5 izieb, dve kúpeľne, 1 x WC s umývadlom, 1x WC spoločne s kúpeľnou, kuchyňa s jedálňou, špajza, terasa a balkón.

Čiastočne rekonštrukcia – okná do Gorkého ulice sú pôvodné drevené s drevenými vonkajšími roletami, do dvora plastové a plastové rolety. Pôvodné zachovalé drevené parkety, plávajúca podlaha, keramická dlažba. Bytové jadra murované. Byt sa pôvodné užíval ako dva byty s možnosťou prerobiť na dve bytové jednotky. Byt má vysoké stropy 2,90m.

Pozemok je v spoluvlastníctve majiteľov bytov. Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou. Bytový dom má svoju kotolňu, čo je výhodou.

Náklady na bývanie pre štvorčlennú rodinu sú 230 €/ mes. vrátane energii.

Bytový dom sa nachádza v blízkosti Národného divadla, susedí s pešou zónou, bol daný do užívania v roku 1946. Lokalita je vyhľadávaním obytným miestom Bratislavy. Bytový dom je 5 minút od zastávky MHD. V blízkom okolí sú školy, MŠ, zdravotné stredisko, nemocnica 5 min peši, obchody TESCO, LIDL, pošta, banky, lekáreň, kompletná sieť obchodov a služieb.

Možnosť financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru. Naša realitná kancelária Vám ponúka bezplatnú službu hypotekárneho poradenstva s hypotekárnym špecialistom priamo u nás v kancelárii.

V cene je zahrnutá sprostredkovateľská odmena vrátane kompletného právneho servisu, a poplatkov spojené s predajom nehnuteľnosti

Kontakt: 0907 713 119 Ľudmila Kittlerová.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Terasa:
áno
Šatník:
áno
Špajza / komora:
áno
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Murované jadro:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Pôvodné
Elektrický prúd:
220V
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: 4,5 - IZBOVÝ BYT STARÉ MESTO, GORKÉHO UL.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.