ARTHUR - Luxusný byt v štýlovej vile s čerešňou v Starom Meste, garáž

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
90 m2

Poschodie:  
1. / 2

Bratislava
Staré Mesto
Radvanská
pred 236 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 205 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predáme krásny slnečný a svetlý 3-izb.byt (89 m2 + terasa 30 m2) v úžasnom prostredí Hradného kopca v tichom prostredí plnom zelene na Riznerovej ul.

Byt sa nachádza na 1.podlaží v 3-posch. dome zo 1941 roku, ktorý bol postavený pre generála Čatloša, ako oficiálne rezidencia ministra obrany, ktorý má iba 10 bytov. Je orientovaný na 3 sv.strany (V, J a Z) s veľkou slnečnou terasou a krásnym výhľadom do záhrady (okrasná aj užitková). 

Výhodou bytu je, že má samostatný vchod.

Dispozičné riešenie: Vstupná chodba, kúpeľňa s oknom a sprchovacím kútom, WC a bidetom, menšia izba-pracovňa, priestranná spálňa s veľkým oddeleným zabudovaným šatníkom, krásny svetlý otvorený priestor- prepojená kuchynská a obývacia časť s výstupom na terasu s markízou, vedľa kuchyne špajza. 

Vybavenie bytu: Kompletná rekonštrukcia pozostáva z novej elektro a vodo-inštalácie, byt je čerstvo vymaľovaný, v izbách sú vybrúsené a nalakované masívne dubové parkety. Byt má vlastné kúrenie, v chodbe a kúpeľni sú stropné sklenené panely s reguľovateľným infračerveným žiarením. Kuchynská linka vybavená kombinovaným sporákom a nerezovým digestorom, v kúpeľni samostatne reguľovateľný ohrievač na teplú vodu. Vstupné bezpečnostné plastové dvere, kvalitné plastové okná so žaluziami, interiérové dvere a zárubne z masívneho dreva. Terasa má novú dlažbu so zateplením, hydroizoláciou a prívod vody.

Dom je tehlový s hrúbkou múrov 50 cm s novou elektroinštaláciou spoločných priestorov, pred 5 rokmi bola zrekonštruovaná strecha a onedlho sa majú maľovať spoločné priestory.

K bytu prináležia aj 2 pivnice, časť povaly (15 m2) a pozemok so záhradou cca 275 m2. Parkovanie: možné vo dvore na uzavretom pozemku, resp. k bytu prináleží vlastná samostatná garáž (25 m2) vo dvore (vrátane pozemku pod garážou). Možnosť parkovania aj na ulici pred domom.

Lokalita patrí medzi najkrajšie a najvyhľadávanejšie miesta na bývanie, tiché prostredie plné zelene, nádherný výhľad na hrad a celú panorámu mesta. Výborná poloha, dostupnosť a kompletná občianska vybavenosť v okolí. Celková cena: 399.000,-€  vrátane garáže.

Naplánujte si obhliadku

https://arec.sk/nehnutelnost/659/luxusny-byt-v-stylovej-vile-s-ceresnou-v-starom-meste-garaz#ziadost-o-obhliadku

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Garáž
Terasa:
áno
Šatník:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové
Elektrický prúd:
220V
Internet:
áno

Na mape: ARTHUR - Luxusný byt v štýlovej vile s čerešňou v Starom Meste, garáž

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.