ARTHUR - Nadčasový 3-izbový byt v rezidencii Blumental, plne zariadený, ihneď voľný

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
79 m2

Poschodie:  
4. / 6

Bratislava
Staré Mesto
Mýtna
pred 170 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 170 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj nadštandardný a plne zariadený byt v rezidencii Blumental. Nehnuteľnosť a jej vybavenie boli kompletne navrhnuté a zariadené tímom profesionálnych architektov. Výsledkom je nadčasové prevedenie s praktickým využitím aj pre náročného klienta.

Byt sa nachádza v rezidencii Blumental na Mýtnej ulici v bratislavskom Starom Meste. Jedná sa o 3-izbovú nehnuteľnosť s výmerou 78,68 m2 + balkón a loggia spolu o výmere 10,08 m2, 4. poschodie.

Byt sa predáva kompletne zariadený a vybavený, nie sú potrebné žiadne ďalšie investície. Samozrejmosťou sú vonkajšie elektrické žalúzie, stropné chladenie a kúrenie, kvalitné spotrebiče. Byt je vhodný na okamžité bývanie, prenájom i ako investícia do budúcnosti. 

Byt je orientovaný na dve svetové strany. Obývacia časť spojená s kuchyňou, pracovňa a balkón sú orientované na SZ na Mýtnu ulicu, spálňa s loggiou je orientovaná na V do tichého vnútrobloku. 

Byt sa predáva za cenu 425.000 eur, pričom táto cena už zahŕňa cenu za vybavenie bytu vo výške 100.000 eur. K bytu je možné dokúpiť parkovacie státie v suteréne domu za cenu 35.000 eur.

Bytový dom Blumental bol skolaudovaný v roku 2018 a poskytuje pohodlné mestské bývanie v prominentnej lokalite, kde ceny nehnuteľností iba stúpajú na hodnote. Obyvatelia Blumentalu majú k dispozícií širokú výbavu služieb či už priamo v komplexe alebo v pešej dostupnosti.  

Viac fotografií, pôdorys a dodatočné informácie vám radi pošleme na vyžiadanie.

 

Naplánujte si obhliadku

http://arec.sk/nehnutelnost/1125/nadcasovy-3-izbovy-byt-v-rezidencii-blumental-plne-zariadeny-ihned-volny#ziadost-o-obhliadku

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Iné

Na mape: ARTHUR - Nadčasový 3-izbový byt v rezidencii Blumental, plne zariadený, ihneď voľný

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.