ARTHUR - Predaj atypického podkrovného BYTU 166 m², Staré Mesto - Pešia zóna

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
166 m2

Poschodie:  
3. / 3

Bratislava
Staré Mesto
Františkánske nám.
pred 254 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 199 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúka na Predaj priestorovo atypický, veľkorysý podkrovný byt, vhodný aj ako ateliér s celkovou úžitkovou plochou 166 m². Atraktívne podkrovné priestory sú svojou stavbou a polohou predurčené pre skutočne náročného klienta, ktorý hľadá ideálny priestor na príjemné bývanie situované na výnimočnom mieste v absolútnom centre Bratislavy. Byt sa nachádza v podkroví dvojpodlažného, kompletne zrekonštruovaného, pavlačového domu v tichej časti pešej zóny s výhľadom na Františkánske námestie, Starú Radnicu a panorámu striech historického mesta s dominantami hradu a Michalskej veže.

Dom bol v roku 1978 kompletne zrekonštruovaný za vysťahovania všetkých nájomníkov (nové železobetónové podlahy, zrekonštruované historické drevené povalové konštrukcie…). V dome sa dokončila renovácia časti nádvoria domu a pavlačí. Samotný byt bol vystavaný v roku 1999. Vstup do bytu je z uzamykateľnej spoločnej chodby pre dve bytové jednotky. Podkrovie je riešené tak, aby boli priestory čo najmenej delené priečkami (loft), ale otvorené priestory umožňujú rôzne variácie a úpravy nehnuteľnosti. Byt má samostatné kúrenie a nachádzajú sa v ňom dva samostatné, udržiavané komíny. Príďte a presvedčte sa, že tento výnimočný priestor je ideálnym riešením atraktívneho mestského bývania v pešej zóne centra Starého mesta. Skvelá investícia v Bratislave.

V celkovej cene  347 000,- € Vám zabezpečíme kompletný právny servis potrebný pri prevode nehnuteľnosti, hypotekárne poradenstvo, vyhotovenie kúpno-predajných zmlúv, návrh na vklad a katastrálne a notárske poplatky.

Realitná kancelária ARTHUR Real Estate Company patrí medzi najvýznamnejšie bratislavské realitné spoločnosti. V rámci svojho pôsobenia sa spoločnosť zameriava na poskytovanie svojich služieb v oblasti predaja a prenájmu rezidenčných a komerčných nehnuteľností. Na trhu pôsobí 13 rokov, využite jej skúsenosti a nechajte sa bezpečne a profesionálne previesť kúpou/nájmom nehnuteľností.

Naplánujte si obhliadku

http://arec.sk/nehnutelnost/387/predaj-atypickeho-podkrovneho-bytu-166-m2-stare-mesto-pesia-zona#ziadost-o-obhliadku

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Okná:
Eurookná
Elektrický prúd:
220V

Na mape: ARTHUR - Predaj atypického podkrovného BYTU 166 m², Staré Mesto - Pešia zóna

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.