ARTHUR - Znížená cena! 4 - izb. byt s garážovým státím v blízkosti Bratislavského hradu

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
100 m2

Poschodie:  
3. / 6

Bratislava
Staré Mesto
pred 200 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 194 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom 4izb. byt na ul. Palisády v atraktívnej lokalite v blízkosti Bratislavského hradu. Nachádza sa na 3. p. zo 6. Výhodou je garážové parkovacie státie priamo na prízemí domu.

Dispozícia: Byt má 2 samostatné spálne, vzdušný otvorený priestor obývačky spojenej s  jedálňou a kuchyňou. Spálne majú orientáciu do tichého dvora, jedna zo spální má výstup na balkón. Obývačka, jedáleň a kuchyňa sú orientované na ulicu Palisády. Byt má samostatnú kúpeľňu a samostatné WC, v chodbe je veľká šatníková skriňa. Byt sa prenajíma kompletne zariadený. Je vhodný pre rodinu, 3 - 4 osoby.

Lokalita: v top lokalite v blízkosti Bratislavského hradu, v okolí kavierne, reštaurácie, vinotéky, pár minút pešo od pešej zóny a absolútneho centra mesta, pár krokov od zastávky MHD. 

Byt je k dispozícii na prenájom od 01. 08. 2020

Cena za prenájom 700,- Eur vrátane garážového parkovacieho státia + energie v závislosti od počtu osôb cca 150,- Eur /mesiac.

Pri podpise nájomnej zmluvy sa skladá kaucia vo výške jedného mesačného nájmu vrátane energií a provízia RK vo výške 1/2 z ceny mesačného nájmu.

We offer for rent 4-rooms flat on Palisady street in an attractive location near Bratislava Castle. Located on 3rd floor of 6th. Advantage is a garage parking space directly on the ground floor. The flat has 2 separate bedrooms, there is an airy open space of the living room connected with the dining room and kitchen. Two separate bedrooms have a orientation to a quiet courtyard, one of the bedrooms has a balcony. The living room, dining room and kitchen are oriented to Palisady Street. The flat has a separate bathroom included toilet and another separate toilet, in the hallway is a large wardrobe. The flat is rented fully furnished. Suitable for family, 3-4 people.

The flat is available for rent from August the 1st 2020.

Price for rent 700, - Eur including garage parking space + energy depending on number of people approx. 150, - Eur / month.

When signing the lease, the deposit is composed of one month's rent, including utilities and energy, and a real estate agency commission of 1/2 of the monthly rent price.

Naplánujte si obhliadku

http://arec.sk/nehnutelnost/952/znizena-cena-4-izb-byt-s-garazovym-statim-v-blizkosti-bratislavskeho-hradu#ziadost-o-obhliadku

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Garážové státie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Eurookná
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.