AXIS REAL:: BEZ PROVÍZIE 2-izbový byt BA I., Staré Mesto, Vazovova ul.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
40 m2

Poschodie:  
2. / 6

Bratislava
Staré Mesto
Vazovova
pred 163 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 144 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL exkluzívne ponúka na dlhodobý prenájom NOVO ZREKONŠTRUOVANÝ ZARIADENÝ

2-izbový byt nachádzajúci sa v CENTRE MESTA na ulici Vazovova v lokalite Staré Mesto Bratislava I. Cena za prenájom je 470,- EUR plus energie 130.- EUR mesačne (podľa počtu osôb). K dispozícii ihneď. Byt je situovaný v pokojnej lokalite s príjemným a vyhľadávaným okolím. Celková plocha bytu je 40 m2 a nachádza na 2. poschodí v 6-poschodovom TEHLOVOM DOME s novým VÝŤAHOM. Dispozične pozostáva z KUCHYNE, z ktorej sa vchádza do 2 samostatných NEPRIECHODNÝCH IZIEB a do KÚPEĽNE s vaňou, toaletou a novou práčkou. Vzhľadom k samostatným izbám je byt vhodný najmä pre 2 dospelé osoby, nefajčiarov, bez domácich zvierat.

STAV BYTU:

KOMPLETNÁ REKONŠTRUKCIA. Plastové okná s interiérovými žalúziami a so SOLÁRNYMI FÓLIAMI, ktoré v lete podstatne znižujú vnútornú teplotu. Nová plávajúca podlaha a dlažba, nová kuchynská linka s novými elektrospotrebičmi - sklokeramická varná doska, elektrická teplovzdušná rúra, chladnička s mrazničkou a mikrovlnná rúra. V byte sú bezpečnostné dvere.

Je KOMPLETNE ZARIADENÝ: novým nábytkom – rozkladacou sedačkou, skriňou a stolom so stoličkami v obývačke, dvomi posteľami a skriňou v spálni. V kúpeľni je vaňa, práčka. Vstup do domu je vybavený hliníkovými vchodovými dverami s čipovým otváraním. Byt je vhodný najmä pre 2 osoby, nefajčiarov, bez zvierat.

PLATBY:

Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné vo výške 470,- EUR + energie (podľa počtu osôb). Ďalej depozit vo výške celého jednomesačného nájomného spolu s energiami (depozit bude vrátený pri ukončení nájmu). PROVÍZIU NEPLATÍTE.

K dispozícii ihneď.

LOKALITA:

Byt sa nachádza v Starom meste, v blízkosti MHD zastávky električiek a autobusov Blumental, Národná banka Slovenska 500m, Dell 300m, Nám. Slobody 750m, Kostol Blumental 300m, Koncertná sieň Slovenského rozhlasu 550m, Hlavná železničná stanica 1,2km, Nákupné centrum CENTRAL 1,1km, Nákupné centrum EUROVEA 1,9km. Vynikajúca dostupnosť v rámci centra ako aj do ostatných častí Bratislavy. K dispozícii je dopravné napojenie z Krížnej alebo Radlinského - Blumental električkami a autobusmi, z Amerického námestia trolejbusmi.

/ 2-IZBOVÝ BYT / PRENÁJOM / BEZ PROVÍZIE / ZARIADENÝ / BRATISLAVA I. / STARÉ MESTO / CENTRUM / REKONŠTRUKCIA / VÝŤAH / VAZOVOVA / MHD / BLUMENTAL / NEPRIECHODNÉ IZBY /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1

Na mape: AXIS REAL:: BEZ PROVÍZIE 2-izbový byt BA I., Staré Mesto, Vazovova ul.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.