AXIS REAL:: BEZ PROVÍZIE JEDINEČNÝ 2-i byt, Továrenská, BA I. SKY PARK

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
52 m2

Poschodie:  
12. / 30

Bratislava
Staré Mesto
Továrenská
pred 125 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 115 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL exkluzívne ponúka na prenájom kompletne zariadený, ešte NEOBÝVANÝ slnečný 2-izbový byt s klimatizáciou v Bratislave I, Staré Mesto na ulici Továrenská. K dispozícii ihneď. Tento štýlový, kvalitne zariadený byt sa nachádza v prestížnom rezidenčnom komplexe SKY PARK od slávnej britskej architektky ZAHY HADID. Celková výmera bytu je 51,40 m2, z toho lodžia má cca 5 m2. K dispozícii je aj jedno garážové státie v podzemnej garáži za 100.- EUR mesačne. Byt sa nachádza na 12. poschodí celkovo z 30 poschodí vo Veži číslo 2 (stredná veža), kde sú k dispozícii 4 rýchlovýťahy.

Dispozične byt pozostáva z predsiene, obývačky spojenej s kuchynským kútom a samostatnej spálne. Moderná PRIVÁTNA kúpeľňa je prístupná zo spálne. Má sprchový kút, WC je separátne a je prístupné zo vstupnej chodby do bytu. Byt je orientovaný na východ, s výhľadom na Dunaj a Most Apollo. Na lodžiu je vstup z obývačky, ako aj zo spálne. Dostatok úložných priestorov, vstavané skrine sú v chodbe, ako aj spálni.

Nový rezidenčný komplex SKY PARK poskytuje nadštandardné služby: non-stop recepciu, non-stop bezpečnostnú službu a monitorovanie garážových priestorov. Dizajnový parkový priestor vnútorného dvora s exteriérovým sedením a upravenou zeleňou je centrom spoločenského života obyvateľov. Atrakciou je aj panoramatický výhľad na celú Bratislavu z vyhliadkovej terasy, ktorá sa nachádza na 30. poschodí. Táto terasa je prístupná len obyvateľom danej veže, ktorí tu môžu usporadúvať súkromné podujatia. Budova má energetický certifikát A.

STAV BYTU:

V byte sú použité najnovšie technológie ako centrálne rekuperačné vetranie a centrálna klimatizácia. Interiérové priečky sú murované, vysoké okná sú so zvukovou a tepelnou izoláciou (trojsklo). V predsieni, chodbe, obývacej izbe, spálni a kuchyni je drevená podlaha. V kúpeľni a WC je gresová dlažba, podlaha na lodžii je drevená. Vstup do bytu je cez bezpečnostné požiarne oceľové dvere. Vykurovanie je zabezpečené pomocou stenových vykurovacích telies, podlahových konvektorov a pomocou rebríkoveho radiátora v kúpeľni. Unikátnym riešením je aj zhod separovaného odpadu s prístupom na každom poschodí.

V rámci úplne novej kuchynskej linky je k dispozícii elektrická indukčná varná doska, vstavanou elektrická rúra, komínový digestor. Vybavenie bytu ďalšími spotrebičmi: práčka, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, kávovar. Na lodžii je vonkajšie sedenie.

PLATBY:

Mesačné nájomné je 790,- EUR plus energie od 160,- EUR (podľa počtu osôb). Pri podpise zmluvy je potrebné zaplatiť: prvé mesačné nájomné vrátane energií, ďalej vratnú kauciu vo výške 1 mesačného nájmu s energiami (kaucia bude vrátená po ukončení nájmu). PROVÍZIU NEPLATÍTE.

LOKALITA:

Prestížna lokalita – top adresa v najmodernejšom bratislavskom obytnom projekte ZAHY HADID. V komplexe Sky Park sa nachádza aj zrekonštruovaná historická budova Jurkovičovej teplárne s prestížnou reštauráciou WERK. V blízkosti sa nachádzajú nákupné centrá EUROVEA a NIVY. Dunajské nábrežie s prepojením až do historického centra mesta poskytuje dostatok zelených plôch a možností športových, kultúrnych a oddychových aktivít. V okolí sa nachádzajú divadlá, kiná, fitnes centrá, reštaurácie, detské ihriska a pod. Výborné spojenie MHD, ako aj napojenia na diaľničný obchvat a dunajskú hrádzu.

/ 2-IZBOVÝ BYT / NOVOSTAVBA / PRENÁJOM / LODŽIA / ZARIADENÝ / KLIMATIZÁCIA / BRATISLAVA I. / STARÉ MESTO / TOVÁRENSKÁ ULICA / SKY PARK / PARKOVANIE / ZAHA HADID / EUROVEA / BEZ PROVÍZIE /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno

Na mape: AXIS REAL:: BEZ PROVÍZIE JEDINEČNÝ 2-i byt, Továrenská, BA I. SKY PARK

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.