BA River Park (Dvořákovo nábrežie) - luxusný veľkometrážny byt 203,2 m2 + 2x parking.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
185 m2

Bratislava
Staré Mesto
Dvořákovo nábr.
pred 308 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 258 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj luxusný a veľmi komfortný veľkometrážny 4-izbový byt, s priestrannou vstupnou halou, veľkou kuchyňou, dvomi kúpeľňami a veľkou obývačkou. Všetko je v prevedení vysoko kvalitných materiálov a zariadené exkluzívnym nábytkom. Byt sa nachádza na veľmi prestížnej adrese, jednoznačne môžeme hovoriť o Top adrese v centre Bratislavy, a to v komplexe River Park. Táto adresa, ako aj jedinečnosť komplexu River Park, sú zárukou, že Vaša investícia má podľa nášho názoru trvalú hodnotu, a to po stránke nielen investičnej, ale aj z hľadiska vývoja architektúry.

Dispozícia bytu je nasledovná: vstupná hala (11 m2), obývacia izba (38,60 m2), rodičovská spálňa (23,20 m2), spálňa/detská izba (21,40 m2), spálňa/pracovňa (13,50 m2), kuchyňa (21,60 m2), komora (3,70 m2), wc (2,0 m2), kúpeľňa č.1 (6,9 m2), kúpeľňa č.2 (4,5 m2), chodby (25,4 m2) a terasa s priamym výhľadom na Dunaj (13,20 m2). K bytu o celkovej ploche 185,0 m2 prináleží tiež terasa o výmere 13,2 m2, 2x garážové státie a pivnica (5,0 m2). Pôdorys v elektronickej podobe Vám pošleme na vyžiadanie e-mailom. Cena bytu vrátane garážových státí je 999.000 Eur bez Dph a vrátane Dph je 1.198.800.- Eur.

River Park, v ktorom sa byt nachádza, poskytuje svojou polohou jedinečné bývanie. Na jednej strane je len pár krokov od hradu a historických uličiek Starého mesta a z druhej strany si môžete vychutnať Dunaj a lužné lesy. Koncept River Parku vytvoril holandský architekt Erick van Egeraat, držiteľ množstva medzinárodných ocenení, ktorého projekty nájdete v 18 európskych krajinách. River Park je veľmi citlivo zasadený do siluety mesta a okrem nadčasovej modernej architektúry sa môže pochváliť aj unikátnym riešením – vysunutím jedného z objektov nad hladinu Dunaja. Projekt prepojil mestské korzo s ľavým brehom rieky a spolu s blízkym Parkom kultúry a oddychu rozšíril existujúce centrum Bratislavy.

Čo všetko môžete v River Parku nájsť okrem 170 prémiových rezidencií a 32 Long Stay Apartmánov? Čo všetko Vám spríjemní pohodlie Vášho bývania?

• Obchody

• Kaviarne a reštaurácie

• Banku

• Poštu

• Päťhviezdičkový Grand Hotel River Park, wellness, fitnescentrum a spa,

• Tanečnú školu Riverpark Dance School a iné.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Garážové státie
Terasa:
áno

Na mape: BA River Park (Dvořákovo nábrežie) - luxusný veľkometrážny byt 203,2 m2 + 2x parking.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.