Bývajte ako prvý 1,5i byt, novostavba PREMIÉRE, parking, Šancová ul.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
56 m2

Poschodie:  
3. / 23

Bratislava
Staré Mesto
Šancová
pred 164 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 163 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na prenájom ponúkame veľmi pekný, slnečný, úplne nový, moderne kompletne zariadený 1,5 - izbový byt s klimatizáciou, loggiou, so súkromnou záhradou na 6 poschodí pre obyvateľov a 24 hodinovou recepciou v novostavbe PREMIÉRE ( kolaudácia 2020 ) na Šancovej ulici v blízkosti Hlavnej stanice a Trnavského mýta vo vyhľadávanej mestskej časti Staré Mesto.

Podlahová plocha bytu predstavuje 51,89 m2 vrátane loggie ( 4,84 m2). Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 3. poschodí v 23 – poschodovej novostavbe s výťahom a s 24 hodinovou recepciou. V okolí kompletná občianska vybavenosť.

K bytu je možnosť prenajať si parkovacie miesto.

Byt sa prenajíma kompletne moderne zariadený s novou kuchynskou linkou na mieru a so spotrebičmi: elektrickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, voľne stojacou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, jedálenským stolom a šatníkovou skriňou v spálni. V kúpeľni sa nachádza vaňa, umývadlo, zrkadlo, odkladacia polička, kúpeľňový nábytok, práčka a toaleta . Obývacia izba je vybavená sedacou súpravou, konferenčným stolíkom, obývačkovou zostavou a TV. V spálni pripravená manželská posteľ.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná hala, komora, obývačka s kuchyňou a spálňovým kútom s prístupom na loggiu, kúpeľňa s toaletou.

Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou. Šancová ulica je ulica v Bratislave, v mestskej časti Staré Mesto a Nové Mesto. Tiahne sa od križovatky Štefánikovej a Pražskej po Trnavské mýto. Je dôležitou komunikačnou tepnou. Ulica je pomenovaná podľa slova šance, ktoré pochádza z nemeckého Die Schanze - označovali sa ním mestské hradby, nachádzajúce sa v minulosti na týchto miestach. V blízkosti bytovej jednotky je možné nájsť obchody a služby rôzneho zamerania, potraviny, reštaurácie, kaviarne, školy, škôlky, Hlavná stanica, tržnica. V blízkosti bytového domu sa nachádzajú taktiež zástavky MHD – autobusy.

Veľmi pekné a príjemné bývanie.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 560 € + 140 € energie.

Kontakt: 0948 902 505 60

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno

Na mape: Bývajte ako prvý 1,5i byt, novostavba PREMIÉRE, parking, Šancová ul.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.