Bývajte ako prvý v 1i byte, novostavba, klíma, centrum, Bezručova ul.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
25 m2

Poschodie:  
4. / 6

Bratislava
Staré Mesto
Bezručova
pred 166 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 166 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na prenájom ponúkame úplne nový, slnečný 1 – izbový byt v novostavbe ( 2020 ) orientovaný na východnú stranu do tichej časti, kompletne štýlovo zariadený s krásnym výhľadom, centrálnou klimatizáciou v projekte Bezručová Residence na Bezručovej ulici v Bratislave v blízkosti Modrého kostolíka v úplnom centre vo vyhľadávanej a tichej historickej mestskej časti Staré Mesto.

Podlahová plocha bytu predstavuje 25,4. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 4 poschodí v 6 – poschodovej novostavbe s výťahom. Bytová jednotka je vybavená kamerovým systémom. V okolí kompletná občianska vybavenosť.

Byt sa prenajíma kompletne štýlovo zariadený s kuchynskou linkou na mieru s elektrickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, digestorom, so zabudovanou chladničkou s mrazničkou, mikrovlnnou rúrou, jedálenským stolíkom a so šatníkovou skriňou na mieru na chodbe. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, umývadlo, kúpeľňový nábytok, zrkadlo, práčka a toaleta. Obývačka je zariadená modernou rozkladacou sedacou súpravou, konferenčným stolíkom, obývačkovou zostavou a TV. Byt je chránený bezpečnostnými vchodovými dverami.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, kuchyňa spojená s obývačkou/spálňou, kúpeľňa s toaletou.

Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej tichej a krásnej lokalite Starého Mesta s výbornou občianskou vybavenosťou. Bezručova ulica sa tiahne sa zo severu na juh od Grösslingovej ulice po Dostojevského rad, križuje Gajovu a Dobrovičovu, Sienkiewiczova je na ňu kolmá, Alžbetínska a Lomonosovova sú s ňou rovnobežné, v blízkosti sa nachádza Šafárikovo námestie. V roku 1904 mala názov Raynesova ulica (Raneys-Gasse/Raneys István utca) podľa Istvána Raynesa, bratislavského richtára a mešťanostu z 15. storočia, ktorý získal pre mesto erb a potvrdenie mestských privilégií od uhorského kráľa Ondreja III., pričom patrila do mestskej časti Mesto Františka Jozefa. Súčasný názov má od roku 1945, podľa Petra Bezruča (1867 – 1958), českého spisovateľa. V blízkosti bytového domu sa nachádzajú obchody a služby rôzneho zamerania: obchod s potravinami, lekáreň, reštaurácie, banky, školy, škôlky, Modrý kostolík, Kamenné námestie a obchodné centrum Eurovea. Pri dome zástavky MHD – električky a autobusy.

Veľmi príjemné bývanie s historickým nádychom, treba vidieť.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 500 € vrátane energii, TV a internetu prvé 3 mesiace následne 580 €.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: Bývajte ako prvý v 1i byte, novostavba, klíma, centrum, Bezručova ul.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.