DIZAJNOVÝ 2i byt, REKONŠTRUKCIA, CENTRUM, Dobrovičova ul., Staré Mesto

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
40 m2

Poschodie:  
zvýšené prízemie / 3

Bratislava
Staré Mesto
Dobrovičova
pred 122 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 122 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na prenájom ponúkame moderný, kompletne dizajnovo zariadený 2i byt, spálňou orientovaný do tichého dvora, po kompletnej rekonštrukcii priamo v centre na Dobrovičovej ulici v Bratislave vo vyhľadávanej a tichej historickej mestskej časti Staré Mesto.

Podlahová plocha bytu predstavuje 40 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na zvýšenom prízemí v 5-poschodovom tehlovom bytovom dome bez výťahu. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra mesta.

Byt sa prenajíma kompletne dizajnovo zariadený s kuchynskou linkou na mieru a so spotrebičmi: s elektrickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, digestorom, s chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, jedálenským stolom a so šatníkovou skriňou na mieru na chodbe. V modernej kúpeľni sa nachádza presklenný sprchový kút, umývadlo, zrkadlo, práčka a toaleta. Obývačka je zariadená štýlovou sedacou súpravou, stolíkom pod televízorom a TV. V spálni je pripravená manželská posteľ.

Dispozícia bytu: vstupná chodba so vstavanou skriňou, obývacia izba spojená s jedálenskou časťou a plne vybavenou kuchyňou, spálňa s manželskou posteľou, kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaleta.

Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej tichej a krásnej lokalite Starého Mesta s výbornou občianskou vybavenosťou. Na ulici sa nachádza šesť budov, ktoré sú národnou kultúrnou pamiatkou, majú čísla 2, 4, 6, 9, 10 a 12. Dom na Dobrovičovej 2 pochádza z 80. rokov 19. storočia, bol postavený v eklektickom slohu. Novobarokový dom na Dobrovičovej 4 bol postavený v roku 1890.[8] Na Dobrovičovej 6 sa nachádza eklektický dom z roku 1905. Na Dobrovičovej 9 stojí novorenesančný dom, postavený koncom 19. storočia. Pavlačový dom na Dobrovičovej 10 bol postavený v neskoro-secesnom štýle okolo roku 1910. V štýle moderny a kubizmu je postavený nájomný dom na Dobrovičovej 16 z 20. rokov 20. storočia. V blízkosti bytovej jednotky je možné nájsť Slovenské národné divadlo, pešia zóna, Billa, Lidl, reštaurácie, lekáreň, kaviarne, fitko, neďaleko obchodné centrum Eurovea. V blízkosti taktiež zástavky MHD.

Veľmi príjemné bývanie s historickým nádychom, treba vidieť.

Byt je voľný od 1.12.2021 s možnosťou obhliadky ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 550 € + 150 € energie.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
nie
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: DIZAJNOVÝ 2i byt, REKONŠTRUKCIA, CENTRUM, Dobrovičova ul., Staré Mesto

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.