EUROPA – Dizajnový 4 izb. byt so zariadením, 2 lodžie, krásny výhľad, gar. státie, SM, Mart

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
101 m2

Bratislava
Staré Mesto
pred 321 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 321 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Prenájom: 4-izbový zariadený byt, 101 m2, dve lodžie, 4. posch./5, výťah, tehlová konštrukcia, garážové státie, Martinengova ulica, Staré Mesto.

Výnimočnú atmosféru 4-izbového bytu vytvára interiér riešený architektom, s harmóniou farieb, tvarov, materiálov a kvalitného dizajnového nábytku. Svetlú vstupnú halu, vybavenú šatníkovou skriňou, prepája s obývacou izbou zasklená stena. Priestranná miestnosť obývacej izby je presvetlená poobedňajším slnkom. Z pohodlnej koženej sedačky môžete pozorovať pri romantických večeroch mihotavé plamienky v umelecky stvárnenom krbe. Jedálenská časť ponúka príjemné posedenie s rodinou alebo priateľmi pri dobrom jedle, pripravenom v plne zariadenej kuchyni s novými spotrebičmi. Hneď vedľa kuchyne je aj komora na potraviny, alebo odkladanie vecí. Pri jedálni je veľká lodžia, s krásnym výhľadom na protiľahlé vŕšky. Izba, s rovnakou orientáciou na západ, má druhú, zasklenú lodžiu. Využíva sa ako pracovňa, alebo spálňa s jedným lôžkom. Ďalšie dve izby sú orientované smerom na východ, do tichého vnútrobloku so zeleňou. Spálňa s jedným lôžkom má pracovný stôl a dlhú šatníkovú skriňu. V spálni s manželskou posteľou je tiež veľká skriňa. Z chodby tejto časti bytu je prístupné samostatné wc s umývadielkom a kúpeľňa s vaňou, dvoma umývadlami a novou automatickou práčkou. V byte sú nové akustické plastové okná s trojsklom, vonkajšími tieniacimi roletami a sieťkami. Kúrenie je ústredné, je tu pripojenie na internet a tv. Byt sa prenajíma ako zariadený v nadštandardnej kvalite, s dizajnovým nábytkom, šatníkovými skriňami, atypickými dverami a funkčným krbom.

Byt sa nachádza na 4. poschodí /z piatich/ domu s výťahom. Moderná bytová tehlová zástavba tu vytvára čiastočne uzavretý komplex, situovaný do lokality s rodinnými domami, v krásnom prostredí Mlynskej doliny.

Parkovanie je zabezpečené na garážovom státí v podzemnej garáži. Neďaleko sú zastávky liniek MHD. Lokalita je v Starom Meste, blízko centra a tiež s dobrým napojením na diaľnicu.

V bytovom komplexe je detské ihrisko a potraviny, neďaleko materská škola, základná škola a Cambridge International School Bratislava. Horský park ponúka možnosť športových a relaxačných aktivít, v okolí je viacero reštauračných zariadení.

Doprajte si harmonické rodinné bývanie v kvalitne zariadenom byte, s úžasným výhľadom do Mlynskej doliny, v príjemnom bytovom komplexe blízko Horského parku a centra mesta. K dispozícii ihneď.

Cena mesačného nájmu s gar. státím je 1000 Eur.

Zálohová platba na energie a poplatky je vo výške 199 Eur mesačne.

Províziu pre RK nájomca neplatí.

Exkluzívne len v EUROPA realitná kancelária.

Kontakt na Licencovaného realitného makléra NARKS: akad. arch. Jana Antalová, PhD., 0914 777 820, jana.antalova@rkeuropa.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.