EUROPA – PEKNE ZARIADENÝ 2 IZB. BYT, MODERNÝ TEHLOVÝ DOM V REZIDENČNEJ ŠTVRTI, MARTINENGOVA,

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
46 m2

Bratislava
Staré Mesto
pred 339 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 339 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predaj: 2 izb. zariadený byt, 46,22 m2 s pivnicou, OV, 2 nepriechodné izby, francúzsky balkón, 2.NP/6, výťah, tehlová konštrukcia, z roku 1996, Martinengova ulica, rezidenčná štvrť, Staré Mesto.

Pekne zariadený 2 izbový byt sa nachádza v modernom tehlovom bytovom komplexe z roku 1996. Obývacia izba má orientáciu na juhozápad, s krásnym výhľadom do Mlynskej doliny a zelene pred domom. Zariadená je veľkou rohovou sedačkou, skrinkovým nábytkom a jedálenským stolom. Má francúzsky balkón s možnosťou realizácie balkóna / lodžie. Hneď vedľa je kuchyňa s drezom, sklokeramickou varnou platňou, elekrickou rúrou, mikrovlnkou, digestorom, chladničkou s mrazničkou a práčkou, ktorú je možné nahradiť umývačkou riadu. Spálňa má samostatný vstup z chodby /dvere sú objednané/ a zariadenie veľkou šatníkovou skriňou a dvojlôžkom. Zaspávate s vôňou ihličnatých stromov, ktoré rastú pred oknom. Do vstupnej predsiene bytu vchádzate bezpečnostnými dverami, sú tu vešiak so skrinkami a hlboká šatníková skriňa s posuvnými dverami. Z chodby je prístup do kúpeľne s umývadlom, sprchou a wc so zabudovanou nádržkou.

Byt sa nachádza na 2. nadzemnom podlaží /6 smerom z juhovýchodnej strany, na ktorú je orientovaný. Pod bytom je ešte jeden byt so záhradou. Vstup do domu s výťahom je zo severovýchodu, z tejto strany sú vstupné dvere bytu na prízemí. K bytu prislúcha aj pivnica a využiť môžete spoločnú kočikáreň. Moderná bytová tehlová zástavba vytvára čiastočne uzavretý komplex, situovaný do lokality s rodinnými domami, v krásnom prostredí Mlynskej doliny. Parkovanie je možné pred domom, alebo sa dá samostatne prenajať garáž. Neďaleko sú zastávky liniek MHD. Lokalita je v Starom Meste, blízko centra a tiež s dobrým napojením na diaľnicu. V bytovom komplexe je detské ihrisko a potraviny, neďaleko materská škola, základná škola a Cambridge International School Bratislava. Horský park ponúka možnosť športových a relaxačných aktivít, v okolí je viacero reštauračných zariadení.

Doprajte si nové bývanie bez starostí, v pekne zariadenom byte, v krásnom prostredí bytového komplexu blízko Horského parku a centra mesta.

Mesačné poplatky za služby a energie: 150 Eur/1 osoba + elektro.

Cena za byt je 132 400 Eur.

Vrátane provízie Realitnej kancelárie EUROPA.

Kontakt na Licencovaného realitného makléra NARKS:

akad. arch. Jana Antalová, PhD., 0914 777 820, jana.antalova@rkeuropa.sk

RK EUROPA za províziu poskytuje:

Viac ako 16 rokov skúseností RK na realitnom trhu.

Profesionálne spracovanie inzercie.

Inzercia na viac ako 100 realitných portáloch na Slovensku i v zahraničí.

Osobný prístup ku klientovi, pravidelná komunikácia makléra s klientom.

Aktívne vyhľadávanie záujemcov o kúpu alebo prenájom.

Obhliadky nehnuteľnosti s ich prezentáciou klientom realitným maklérom.

Finančné poradenstvo pre našich klientov zdarma.

Kompletný právny servis pri predaji alebo prenájme nehnuteľnosti, vrátanie dohodnutia podmienok a vypracovania kúpnej zmluvy.

Zaistenie bezpečnej finančnej transakcie pri prevode nehnuteľnosti.

Vklad do katastra nehnuteľností vrátane kolkových známok.

Kompletný servis až do odovzdania nehnuteľnosti novému majiteľovi.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.