Exkluzívny 2 izbový byt, Špitálska ulica, Bratislava I. Staré Mesto

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
57 m2

Poschodie:  
6. / 7

Bratislava
Staré Mesto
Špitálska
pred 100 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 99 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

PREDAJ BYTU:

Ponúkame na predaj exkluzívny 2 izbový byt v centre mesta Bratislava I. Staré Mesto, na Špitálskej ulici. Nachádza sa v tehlovom bytovom dome (v bývalej "Metropolke") na 6/7 poschodí s výťahom. Celková podlahová plocha je 64 m2 s lóggiou 5 m2 a balkónom 2 m2. Súčasťou bytu je aj komora cca 1,5 m2 na uschovanie sezónnych veci priamo na poschodí.

STAV BYTU:

Ponúkaný byt prešiel rozsiahlou rekonštrukciou, kde boli použité kvalitné materiály. Má vstupné bezpečnostné dvere, drevené okná, drevené podlahy, vymenené všetky rozvody, modernú kuchynskú linku so zabudovanými spotrebičmi (umývačka riadi, plynová varná platňa s veľkým digestorom, elektrická rúra). Kúrenie je riešené spoločným

plynovým kotlom pre celý obytný dom. Predáva sa so zabudovaným vybavením (kuchynská linka so spotrebičmi, sanita, vstavaná skriňa). Ostatné zariadenie je na dohode. Byt je vkusne a štýlovo zariadený nábytkom.

DISPOZÍCIA BYTU:

Tento vkusne a štýlovo zariadený byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývačka je prepojená s kuchynskou časťou so vstupom na malý balkón, samostatná spálňa so vstupom na lóggiu, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC.

LOKALITA :

Toto výborné bývanie v centre mesta, oproti Medickej záhrady, Vám poskytne komfort s kompletnou občianskou vybavenosťou (v blízkosti sú obchody, nemocnica, zástavky MHD). Na pešo máte v dostupnosti celé staré centrum mesta s kinami, galériami, nákupnými centrami, reštauráciami. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v Bratislave.

K CENE JE TREBA PRIPOČÍTAŤ PROVÍZIU V SUME 3.900,- EUR. V CENE JE ZAHRNUTÝ KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS A PRÁVNY SERVIS SÚVISIACI S PREVODOM VLASTNÍCTVA, NOTÁRSKE POPLATKY SÚVISIACE S OSVEDČENÍM PODPISOV PREDÁVAJÚCEHO, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY SÚVISIACE S PODANÍM NÁVRHU NA VKLAD VLASTNÍCKEHO PRÁVA DO KATASTRA NEHNUTEĽNOSTÍ, KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Nie je
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: Exkluzívny 2 izbový byt, Špitálska ulica, Bratislava I. Staré Mesto

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.