Exkluzívny 3i byt TOP rekonštrukcia TOP dizajn v Starom Meste!

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
68 m2

Poschodie:  
5. / 6

Bratislava
Staré Mesto
Krížna (časť Staré Mesto)
pred 56 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 46 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Investičný líder RIF v spolupráci s TOP maklérom ALLRISK SLOVAKIA a skupinou Design Team Kelemen Vám s potešením predstavuje svoju najnovšiu rekonštrukciu,ako inak než v Starom Meste - tentokrát v absolútnom centre Bratislavy,na Krížnej ulici..

Skutočná obchodná spojnica medzi centrom a prístavom môže byť len jedna.Je ňou Krížna ulica.

Cosmopolitan Boulevard v pravom zmysle slova.Obchodná tepna sa hrdo prezentuje ako kráľovna rušného centra,nabitá obchodmi,službami a staromestskou atmosférou..

Klasický bytový tehlový dom je zapustený priamo do stredu tejto magistrály.Na svoje si príde každý,kto miluje ruch mesta,vôňu kávy a večný pohyb..

Predstavte si,že zídete si ráno v šľapkách pre noviny,oproti v známej patisserke si dáte čerstvý croissant a kafe,vedľa u barbera Vás umyjú a učešú,a cestou naspäť si v obchode dokúpite čo treba..

Naobed odporúčam najlepšiu Grécku tavernu v meste..poobede cestou z práce sa zastavíte na esspresso v najlepšej Bratislavskej kaviarni Terra Cafe a večer odporúčam koktail vo vychýrenej Colette Coctail Bar..Pred tým než pôjdete spať sa určite zastavte dole u dievčat v Thai saloon..osobne odporúčam foot-massage aleb face-massage..TOP!

VŠETKY TIETO MIESTA SÚ VZDIALENÉ DO 40 metrov od bytovky!! ;-))

Dom má novú strechu,okná,dvere,zvončeky,výťah,

elektriku,internet..na rade je zateplenie a fasáda..susedia sú milí a vždy sa zúčastňujú každej schôdze.Ak máte náladu na prechádzku a relax potichu,dvor vo vnútrobloku je Vám k dispozícii..(nedostupný pre verejnosť)

Samotný byt je na piatom poschodí a má len jedného suseda.Izby sú nepriechodné,výborná orientácia na JV,takže byt je svetlý a teplý..celý je otočený do vnútorného dvora,a preto je úplne tichý,s výhľadom na Sky Park a najnovší slovenský mrakodrap Eurovea Tower..

Byt sme štandartne rozbili až na tehlu a zaplatili sme extra jazdu kompletnej rekonštrukcie,vrátane nepopulárnych vecí ako likvidácia plynu,zmena elektriny na 3-fázy,vyrovnanie podláh a podobne..

Výsledkom sú komplet nové inštalácie,plastové okná v 3-skle,nové kúrenie a všetko čo Vás len napadne je nové..(fotodokumentácia)

Samozrejmosťou sú bezpečnostné dvere,dizajnová kúpeľňa a kuchyňa na mieru pre náročného zákazníka od Arte Modo (Česko) vrátane zabudovaných spotrebičov,tak ako ste u nás už zvyknutí.

Design Team Kelemen prijal výzvu na túto skvelú lokalitu a vyrobil akoby štýl v štýle..ultra moderný industrial severského typu..a veľa vecí sme si vymysleli :-)

Takže biela,čierna,a všetky odtiene šedej matnej aj lesklej v kombinácii modernej olivovej sa pobili s predpísanou klasikou betónu,dreva,tehly,ocele,kameňa,kože a metalu.

A keďže my určite nie sme normálni,tak sme si neodpustili exkluzívne vychytávky.

Tak ak ste ešte nikdy nevideli zrkadlo z alobalu,elektroskrinku v maskáčovej úprave,luster z potrubia,stojan na WC papier zo stavbárskeho kladiva,žiarovku v žiarovke alebo kreslo vyrobené z džínsov známeho rappera…tak na tomto byte sa to vidieť dá…sú to vyslovene originály vymyslené pre tento byt!!

Treba vidieť ! :-)))

Byt je čerstvo dokončený a profi vyčistený,pripravený na bývanie..

Kúpou voľný,bez tiarch.

V cene je zahrnutý kompletný právny servis,úhrada notára,kolkov,katastrálne konanie atď.. Úver vybavíme za Vás!

Uvažujete nad predajom nehnuteľnosti?

Neváhajte nás kontaktovať!Prevedieme Vás celým procesom rýchlo a bezpečne.

Maklér pôsobí v realitách 20 rokov,ochota a Vaša spokojnosť vopred zaručená.

V prípade Vášho záujmu nás neváhajte kontaktovať na tel.čísle +421 905 923 923.

Cena je 329.000 eur!

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Internet:
áno

Na mape: Exkluzívny 3i byt TOP rekonštrukcia TOP dizajn v Starom Meste!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.