3 izb. byt v novostavbe pri Michalskej bráne

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
86 m2

Poschodie:  
3. / 4

Bratislava
Staré Mesto
Baštová
pred 270 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 265 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 3 izbový byt na Baštovej ulici.  

Dispozícia a technické špecifikácie:

Byt má podlahovú plochu o výmere 80.3 m2 + terasa 5,8 m2. Nachádza sa na 3.poschodí 4. poschodového tehlového bytového domu s moderným preskleným výťahom.

Je svetlý a slnečný orientovaný do vnútrobloku (západná strana). Nadštandardné prevedenie, vrátane kompletného zariadenia a wifi pripojenia na internet.

Možnosť individuálneho nastavenia kúrenia.

Byt má obrovskú kúpeľňu s vaňou. WC s umývadlom je samostatne, spálne sú vybavené manželskými posteľami, voľne stojacou skriňou. Kuchyňa je vybavená rúrou, chladničkou, mikrovlnkou, keramickou varnoudoskou a umývačkou riadu. Zariadený úplne novým nábytkom. Bytový dom má hliníkové vchodové dvere,kamerový

systém, video-vrátnika.

Použité boli kvalitné materiály ako veľkoplošné parkety, drevené eurookná, žalúzie a iné.

Výhody:

Unikátna poloha v centre mesta - Jediná novostavba z roku 2016 v absolútnom centre mesta

Lokalita:

Byt sa nachádza v pešej zóne pri Michalskej bráne. 

Aj napriek výnimočnej polohe v úplnom srdci Bratislavy, je dom na Baštovej ulici uchránený od hluku z okolitých reštaurácii , terás a nočných podnikov. V tejto najužšej uličke mesta Bratislavy sídlia a ponúkajú svoje služby najmä galérie, jazykové centrá a nadácie. Vďaka unikátnej polohe sú pre Vás ľahko dostupné najnavštevovanejšie historické pamiatky mesta ako je napríklad Michalská veža, Dóm sv. Martina, Primaciálny palác ako aj vychýrené reštaurácie Kogo, SaSaZu alebo Kobe Steak Grill Sushi a zábavné podniky Friends, LeClub či miesta na večerné romantické prechádzky .

Bratislavský hrad je vzdialený 500 metrov.

 

Cena nehnuteľnosti je 278.900,-Eur a bude k nej pripočítaná sprostredkovateľská odmena vo výške 3.000,- Eur, v ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis. Cena nehnuteľnosti so sprostredkovateľskou odmenou je spolu 281.900,-Eur celkom.

Bližšie info a kontakt: Ján Pinka, jan.pinka@artegos.eu, tel.: 0948 462 110

Kompletné info aj tu: artegos.eu

Nájdete nás aj na facebooku – Artegos – realitná kancelária –  kde je pravidelne prezentovaná naša ponuka nehnuteľností.

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie Artegos Real?

- Okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách.

- Zdarma je k dispozícii hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám.

- V prípade využitia nášho finančného poradcu máte znalecký posudok zdarma

- Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne, list vlastníctva znejúci na Vaše meno Vám osobne doručíme.

Bližšie info a kontakt: Ján Pinka, jan.pinka@artegos.eu, tel.: 0948 462 110

Podľa Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (ďalej „GDPR“) a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov udeľujem Artegos s.r.o., Studienka 601, 908 75 Studienka, IČO: 50735462  súhlas so spracovaním môjho telefonického kontaktu a e-mailovej adresy a to na marketingové účely, ako aj na účely zasielania obchodných ponúk. Tento súhlas udeľujem na dobu neurčitú. Zároveň prehlasujem, že poskytnutie uvedených údajov je dobrovoľné a beriem na vedomie, že svoj súhlas so spracovaním údajov môžem bezplatne a kedykoľvek odvolať zaslaním informácie na adresu info@artegos.eu

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Terasa:
áno
Okná:
Eurookná
Internet:
áno

Na mape: 3 izb. byt v novostavbe pri Michalskej bráne

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.