Krásny 1,5i byt,rekonštrukcia, dog friendly, Gajová ulica,Staré Mesto

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
45 m2

Poschodie:  
2. / 5

Bratislava
Staré Mesto
Gajova
pred 219 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 219 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na prenájom ponúkame kompletne zrekonštruovaný, kompletne dizajnovo zariadený krásny 1,5 -izbový byt s kompletne zariadenou kuchynskou linkou v Bratislave pri Modrom Kostolíku vo vyhľadávanej a tichej historickej mestskej časti Staré Mesto.

Podlahová plocha bytu predstavuje 45 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 2. poschodí v 5 - poschodovom tehlovom bytovom dome s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť.

Možnosť parkovania pred bytovou jednotkou.

Byt sa prenajíma kompletne dizajnovo zariadený s kuchynskou linkou na mieru s elektrickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, digestorom, s voľne stojacou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, práčkou, s jedálenským stolom, so šatníkovými skriňami na chodbe a v spálni. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, umývadlo, kúpeľňový nábytok, zrkadlo. Obývačka je zariadená rozkladacou sedacou súpravou, obývačkovou zostavou. V spálni je pripravená manželská posteľ. Byt je chránený bezpečnostnými vchodovými dverami.

Veľmi príjemné bývanie s historickým nádychom, treba vidieť.

Dispozičné riešenie bytu: predsieň, obývačka spojená s kuchyňou, spálňa, kúpeľňa a toaleta.

Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej tichej a krásnej lokalite Starého Mesta s výbornou občianskou vybavenosťou. Je pomenovaná podľa Ljudevita Gaja (1809 – 1872), chorvátskeho jazykovedca, národného buditeľa a politika. Je rovnobežná s Grösslingovou, križuje Klemensovu. Na Gajovej ulici sa nachádza národná kultúrna pamiatka – Dom magnezitového priemyslu. Budova bola postavená v rokoch 1937 – 1938.[5] Počas druhej svetovej vojny v nej sídlila ilegálna SNR. Je na nej umiestnená pamätná tabuľa, pripomínajúca podpísanie Vianočnej dohody. V blízkosti bytového domu sa nachádzajú obchody a služby rôzneho zamerania: obchod s potravinami, lekáreň, reštaurácie, banky, školy, škôlky, obchodné centrum Eurovea. Pri dome zástavky MHD – električky a autobusy.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 650 € + 150€ energie vrátane internetu, poprípade možná dohoda.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: Krásny 1,5i byt,rekonštrukcia, dog friendly, Gajová ulica,Staré Mesto

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.