LEXXUS-PREDAJ Luxusný a štýlový byt v River parku s veľkou terasou

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
170 m2

Poschodie:  
11. / 12

Bratislava
Staré Mesto
Dvořákovo nábr.
pred 341 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 304 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na predaj - nadštandardne riešený luxusný byt s priestrannou terasou v projekte River park s výhľadom na Dunaj. Nachádza sa na 11. nadzemnom podlaží s V-J-Z orientáciou a disponuje s krásnou terasou vo výmere 76,46 m2. Nehnuteľnosť prešla kompletnou dispozičnou úpravou zo stavu holobyt na luxusne a štýlovo zariadený veľkometrážny byt v najvyššom štandarde s novou vzduchotechnikou a klimatizáciou, štrukturovanými inteligentnými rozvodmi a podlahovým kúrením.

Dispozíciu bytu tvorí vstupná hala so štýlovým vstavaným šatníkom, komfortná denná obývacia izba s jedálenským kútom a kuchynskou linkou so vstupom na krásnu terasu, hosťovská izba a hosťovská kúpeľňa, druhá samostatná spálňa so vstavaným šatníkom a hlavná spálňa so zabudovanými skriňami a veľkou kúpeľňou s vaňou, sprchovým kútom a toaletou.

Riešenie a dispozícia z dielne architekta skupiny Rules stavia byt do maximálneho komfortu a nadštandardu použitím najkvalitnejších materiálov ako mramor/masív/hliník a prevedením do technologických špičiek elektro a audio/video na trhu. Byt ponúka bývanie, ktoré poskytuje maximálny komfort mestského bývania v najprestížnejšej lokalite Starého mesta so všetkými prevádzkami komplexu River park je určený pre najnáročnejšiu klientelu.

K bytu prislúchajú dve priestranné pivničné kobky na poschodí spolu o výmere 13,77 m2 a je možné dokúpiť 2 (50.000.-€) až 4 parkovacie státia v podzemnej garáži.

TOPPONUKA

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Firemné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Terasa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: LEXXUS-PREDAJ Luxusný a štýlový byt v River parku s veľkou terasou

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.