Luxusný 1 byt, novostavba, balkón, klíma,centrum,Modrá Guľa,Suché Mýto

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
30 m2

Poschodie:  
4. / 7

Bratislava
Staré Mesto
Suché mýto
pred 204 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 204 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na prenájom ponúkame veľmi pekný, slnečný a priestranný 1 – izbový byt, kompletne dizajnovo zariadený, otočený do vnútrobloku na západnú stranu, balkónom a klimatizáciou v unikátnej novostavbe Modrá Guľa na ulici Suché Mýto v úplnom centre Bratislavy vo vyhľadávanej a tichej historickej mestskej časti Staré Mesto.

Podlahová plocha bytu predstavuje 30 m2 vrátane balkóna. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 4 poschodí v 7 – poschodovej novostavbe s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť.

Byt sa prenajíma kompletne dizajnovo zariadený s kuchynskou linkou na mieru s elektrickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, digestorom, s voľne stojacou chladničkou s mrazničkou, mikrovlnnou rúrou, barovým jedálenským stolom, pracovným stolíkom, so šatníkovou skriňou na mieru na chodbe. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, umývadlo, kúpeľňový nábytok, zrkadlo a práčka. Obývačka/spálňa je zariadená sedacou súpravou, konferenčným stolíkom, obývačkovou zostavou, manželskou posteľou a TV. Byt je chránený bezpečnostnými vchodovými dverami.

Veľmi príjemné bývanie s historickým nádychom, treba vidieť.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, obývačka s kuchyňou a spacím kútom, kúpeľňa s toaletou.

Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej tichej a krásnej lokalite Starého Mesta s výbornou občianskou vybavenosťou. Modrá guľa sa nachádza na Suchom mýte, v centre hlavného mesta, oproti Prezidentskému palácu. Pre kozmopolitného mladého človeka ponúka táto lokalita nielen všetky krásy veľkomesta a príležitosti ku kultúrnemu a spoločenskému vyžitiu, ale aj všetku potrebnú občiansku vybavenosť, nákupné centrá, nemocnice, školy, škôlky, galérie, divadlá, či park Prezidentského paláca pre trávenie letných dní. Prednosťou je tiež dostupnosť akejkoľvek formy dopravy pri dochádzaní za prácou, s priamym napojením na všetky dopravné ťahy mesta. Miesto, kam po stáročia hľadeli oči prezidentov predurčuje jedinečnosť, ktorá Vám dodá nezabudnuteľný pocit z Vášho nového bývania. Miesta, ktoré navždy ostane vo Vašom srdci.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 470 € + 130 € energie vrátane poplatku za TV a internet.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: Luxusný 1 byt, novostavba, balkón, klíma,centrum,Modrá Guľa,Suché Mýto

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.