Luxusný 2i byt, rekonštrukcia, balkón, klíma,centrum,Dobrovského ulica

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
70 m2

Poschodie:  
2. / 5

Bratislava
Staré Mesto
Dobrovského
pred 187 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 187 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom luxusný, slnečný, veľkometrážny, kompletne zrekonštruovaný 2 - izbový byt, dizajnovo kompletne zariadený architektom, orientovaný do tichého dvora plného zelene, s kompletne moderne zariadenou kuchynskou linkou, balkónom, klimatizáciou a pivničnou kobkou na Dobrovského ulici v centre blízkosti Medickej záhrady priamo v centre vo vyhľadávanej tichej mestskej časti Bratislava – Staré mesto.

Podlahová plocha bytu predstavuje 70 m2 vrátane balkóna. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 2 poschodí v 5 – poschodovej tehlovej bytovej jednotke s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť.

Možnosť bezplatného parkovania pred bytovou jednotkou od 18,00 – 8,00 hod.

Byt sa prenajíma kompletne dizajnovo zariadený s kuchynskou linkou na mieru so spotrebičmi: indukčnou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, so zabudovanou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, mikrovlnnou rúrou, klimatizáciou zn.Toschiba, jedálenským stolom a so šatníkovou skriňou na mieru na chodbe a v spálni. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, umývadlo, zrkadlo, odkladacia polička, kúpelňová zostava a práčka. V obývačke je moderná sedacia súprava, konferenčný stolík, obývačková zostava a LCD TV ( zn. Philips s funkciou Ambilight ). V spálni je pripravená manželská posteľ.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, kuchyňa s obývačkou a jedálenskou časťou s prístupom na balkón, spálňa, kúpeľňa s toaletou.

Lokalita:

Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej miestnej časti Staré mesto. Dobrovského ulica bola nazvaná podľa zakladateľa slavistiky Josefa Dobrovského. Na čísle 5 sídli Divadlo Tandem. V blízkosti bytovej jednotky sa nachádzajú: Medická záhrada, Kamenné námestie, reštaurácie, kaviarne, lekáreň, obchody a služby rôzneho zamerania a taktiež zástavky MHD - električky.

Veľmi pekné, tiché a príjemné bývanie.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 830 € + 160 € energie vrátane poplatkov za TV a internet.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: Luxusný 2i byt, rekonštrukcia, balkón, klíma,centrum,Dobrovského ulica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.