Na predaj 3 izbový apartmán na Baštovej ulici v úplnom centre v Bratislavskej časti Staré Mest

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
68 m2

Bratislava
Staré Mesto
Baštová
pred 331 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 307 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na predaj 3 izbový apartmán na Baštovej ulici v úplnom centre v Bratislavskej časti Staré Mesto. Ide o apartmán na 3. poschodí z 5. poschodí v prevedení bytu v pešej zóne pri Michalskej bráne v novej novostavbe (z roku 2013). Plocha bytu je 67,9 m2. K nehnuteľnosti prislúcha aj balkón do dvora o rozlohy 5,1 m2.

Apartmán je v prevedení nadštandardu po kompletnej rekonštrukcii. Nadštandard zahrňuje novú kuchynskú linku so vstavanými spotrebičmi (umývačka riadu, sporák, chladnička), nadštandardne zrekonštruovaná sanita, drevené eurookná. Apartmán sa predáva už so zariadením. Doteraz je apartmán využívaný na krátkodobý nájom a generuje príjem okolo 1.800 € / mesačne. Pri kúpe je možný odpočet DPH.

Bytový dom má výťah, hlínikové vchodové dvere, kamerový systém a je v perfektnom stave. V prípade záujmu o obhliadku môžete kontaktovať nášho pracovníka.

Bližšie informácie o nehnuteľnosti môžete získať na tomto odkaze:

http://www.negotreal.sk/nehnutelnost33019-na-predaj-3-izbovy-apartman-v-novostavbe-v-uplnom-centre-bratislava-na-bastovej-ulici

-- NEGOTIANT -- realitná kancelária s dennou on-line ponukou nehnuteľností na nete zaoberajúca sa predajom a prenájmom nehnuteľností... ďalej Vývojom v oblasti informačných systémov, tvorbou WEB-stránok, a iné ...

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Na predaj 3 izbový apartmán na Baštovej ulici v úplnom centre v Bratislavskej časti Staré Mest

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.