Na predaj kompletne zrekonštruovaný mezonetový 3-izbový byt v historickej budove na Špitálskej

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
82 m2

Bratislava
Staré Mesto
Špitálska
pred 292 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 291 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na predaj kompletne zrekonštruovaný mezonetový 3-izbový byt v historickej budove na Špitálskej ulici, Bratislava - Staré Mesto.

Byt sa nachádza v nadstavbe z roku 2005 a prešiel kompletnou a nadštandardnou rekonštrukciou v roku 2017 a je pripravený na nového majiteľa. Byt ma 82m2, 4/4posch., je posledný na pavlači, čo zaručuje súkromie a rovnako aj krásny výhľad na Staré mesto a na Slavín.

Počas rozsiahlej rekonštrukcie bol nanovo vymaľovaný, v celom byte sú položené drevené dubové parkety. Spodné poschodie pozostáva z chodby ktorá vedie do obývacej izby a samostatného WC s travertínovou dlažbou a obkladmi.

Na dolnom poschodí sa ďalej nachádza samostatná kuchyňa s novou kuchynskou linkou so vstavanými sssppotrebičmi (vrátane zabudovanej umývačky riadu) a pracovnou doskou z pravého kameňa a nakoniec malá komora.

Na prvom poschodí nájdeme dve samostatné spálne, tri vstavané šatníky a priestrannú kúpeľňu s toaletou ktorá je obložená krásnym prírodným mramorovým obkladom. Zo spálne je prístup na balkón o rozmere 4m2 s panoramatickým výhľadom na mesto.

V každej obytnej miestnosti sa nachádza samostatná klimatizácia značky Samsung ktorá sa dá regulovať aj cez mobilnú aplikáciu. Rovnako sa v byte nachádza samostatný kotol ktorý je regulovaný tiež termostatom a mobilnou aplikáciou. Samostatné kúrenie zabezpečuje komfort bývania ako aj nízke mesačné náklady 170 euro mesačne vrátane energií.

K dispozícii je veľká garáž oproti bytovému domu ktorá nie je súčasťou predaja ale je k dispozícii na prenájom za sumu 150e/mesačne. Byt je možné kúpiť aj s kompletným zariadením.

Bližšie informácie o nehnuteľnosti môžete získať na tomto odkaze:

http://www.negotreal.sk/nehnutelnost33150-na-predaj-3-izbovy-byt-na-spitalskej-ul-bratislava-stare-mesto

-- NEGOTIANT -- realitná kancelária s dennou on-line ponukou nehnuteľností na nete zaoberajúca sa predajom a prenájmom nehnuteľností... ďalej Vývojom v oblasti informačných systémov, tvorbou WEB-stránok, a iné ...

Ponúkaná cena už zahrňuje aj poplatky pre realitnú kanceláriu

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Na predaj kompletne zrekonštruovaný mezonetový 3-izbový byt v historickej budove na Špitálskej

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.