Na prenájom 2 izbový byt, Bratislava, Staré Mesto, Vajanského nábrežie

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
65 m2

Bratislava
Staré Mesto
pred 233 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 226 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na prenájom 2 izbový byt 65 m2, Bratislava, Staré Mesto, Vajanského nábrežie v úplnom centre Bratislavy po kompletnej veľmi kvalitnej rekonštrukcii a kompletne zariadený.

Pozostáva: z dvoch samostatných izieb, samostatnej vybavenej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC, komory a z veľkej vstupnej haly s botníkom a vešiakom na kabáty, 2x veľká vstavaná skriňa

Byt sa prenajíma so zariadením a vybavením: kompletne vybavená kuchyňa s jedálenským stolom, zabudovaná práčka, chladnička, umývačka riadu a mikrovlnka. Manželskej postele v spálni, stolom a starším TV, rozťahovacej kvalitnej sedačky, veľkého TV, skriniek a konferenčného stolíka v obývačke. Kúpelňa je vybavená vaňou, sklenenou zástenou a WC závesnou toaletou Geberit. Komora má policový systém.

Zariadenie a vybavenie bytu je kvalitné, byt je dobre udržiavaný. V celom byte je LED osvetlenie so závesným a bodovým osvetlením. Znižované stropy a odhlučnené steny od susedného bytu. Okná sú protihlukové s vonkajšími vertikálnymi žalúziami. Ústredné kúrenie v každej miestnosti. Bytový dom je slušný.

Je orientovaný na dve svetové strany. Obývačka do ulice, spálňa a kuchyňa do tichého dvora, ktorý je uzatvorený a využívaný len obyvateľmi dvora. Dobré susedské vzťahy.

Kompletná vybavenosť v okolí: rieka Dunaj, parky, cyklo trasy, OC Eurovea, sad Janka Kráľa, obchody, reštaurácie, zástavky MHD, pešia dostupnosť pár min. chôdze do úplného centra mesta.

Cena je 600,- EUR je uvedená bez energií + 150,- EUR energie, internet a zakl. balíkom KTV (ďalšia osoba + 50,- EUR/mes.) Spolu 750,- EUR mesačne.

Pri podpise zmluvy sa platí nájom za 1 mesiac a depozit vo výške nájmu. Provízia vo výške 1/2 nájmu s energiami.

Byt je voľný k nasťahovaniu od 1.11.2019. Ponuka je aktuálna do zmazania!

Nachádza sa v blízkosti ulíc: Šafárikovo námestie, Múzejná, Fajnorovo nábrežie, Tobrucká, Dobrovičova, Štúrova, Tallerova, Medená, Kúpelná, Palackého, Jesenského, Gorkého, Hviezdoslavovo námestie, Grösslingova, Alžbetínska, Bezručova, Dobrovičova

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.