Predaný - 1izb. byt v Starom Meste

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
34 m2

Bratislava
Staré Mesto
pred 73 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 57 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TUreality vo výhradnom zastúpení majiteľov ponúka na predaj krásne presvetlený 1-izbový zrekonštruovaný byt v Starom Meste. Nachádza sa na 2./5. NP bytového domu s novým výťahom. Byt má úžitkovú plochu 34 m2 a je orientovaný na JV. Okná má do tichého uzavretého dvora. Rekonštrukcia a modernizácia bytu bola uskutočnená v roku 2018.

Byt má bezpečnostné vstupné dvere a dispozíciu tvorí predsieň s kúpeľňou a WC, vstup do obývacej časti - izby s čiastočne oddelenou kuchyňou.

VYBAVENIE: byt je kompletne zariadený, kuchynská linka s rúrou, varnou doskou, mikrovlnkou a práčkou, chladnička, jedálenský stolík s 2 stoličkami, sedačka a nábytok s TV v spálňovej časti + vstavaná skriňa, internet, vrátnik na vchod, pivničná kobka, nový výťah v dome.

NAŠE HODNOTENIE: Byt v absolútnom centre ponúka v pešej dostupnosti množstvo možností na vyžitie i kultúru. Je ideálny pre tých, ktorí majú radi ponuku centra hl. mesta alebo prichádzajú doň za biznisom.

NOVÁ CENA: 165000,-EUR. Cena zahŕňa všetky poplatky spojené s prípravou zmlúv, právnych a ďalších poplatkov spojených s prevodom vlastníctva. Byt je voľný po dohode. V prípade záujmu kontaktujte call centrum na čísle: +421 41 321 7800 alebo mailom priamo makléra: rosko@tureality.sk.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Iné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.