NEOBYČAJNÝ BYT SO ZÁHRADOU A ORIENTÁCIOU DO DVORA V STAROMESTSKOM DOME NA BREHU DUNAJA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
102 m2

Bratislava
Staré Mesto
Vajanského nábr.
pred 131 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 122 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj v historickej budove v centre mesta na Vajanského nábreží veľkorysý, veľmi príjemný 2,5 izbový byt s krásne upravenou záhradkou. Byt sa nachádza na prízemí, má výmeru 102,93 m2, pivnica má výmeru 13,20 m2. K bytu prináleží ešte ďalšia miestosť s výmerou cca 20 m2 v pivničných priestoroch, ktorú je možné zrekonštruovať a upraviť na obchodný priestor s výdajným miestom, nakoľko je táto miestnosť orientovaná priamo na Vajanského nábrežie. Izby sú orientované do upraveného vnútrobloku so zeleňou a na záhradku.

Byt prešiel postupne rekonštrukciou, nové rozvody elektriny, plastové okná, podlahy, dlažby, zrekonštruovaná kúpeľňa so sprchovacím kútom a wc, chodba so špajzou, priestranná kuchyňa s kuchynskou linkou, bezpečnostné dvere, interiérové dvere. V byte je možné ponechať zariadenie podľa potreby.

Celý byt má veľmi príjemnú atmosféru.

Byt sa nachádza v lukratívnej lokalite v historickej časti Starého mesta na Nábreží Dunaja, 2 minúty od pešej zóny. Upravený dvor so zeleňou je spoločný pre vchody z ulíc Medená, Tobrucká a Vajanského nábrežie.

Výnimočne dobrá poloha s plnou pešou dostupnosťou obchodov, škôl, MHD, parkov, zdravotníckych zariadení, štátnych inštitúcií, kultúry, ako aj množstva reštauračných zariadení, múzeum, divadlá.....Voľný čas je možné tráviť na niektorom z množstva kultúrnych podujatí, posedením v miestnych kaviarničkách či reštauráciách, ale tiež príjemnými prechádzkami pri Dunaji. V blízkosti Kamenné námestie, v pešej dostupnosti Eurovea, Bratislavský hrad, Slovenské národné divadlo, Slovenské národné múzeum, osobný prístav...

Mestský život v úplnom centre Bratislavy, výborná dostupnosť MHD ponúkajúca priame spojenia s ostatnými časťami mesta.

Byt je možné financovať aj prostredníctvom Hú a je kúpou voľný.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1

Na mape: NEOBYČAJNÝ BYT SO ZÁHRADOU A ORIENTÁCIOU DO DVORA V STAROMESTSKOM DOME NA BREHU DUNAJA

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.