Pekný 2i byt, rekonštrukcia, balkón, Záhradnícka ulica, Staré Mesto

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
52 m2

Poschodie:  
5. / 6

Bratislava
Staré Mesto
Záhradnícka
pred 160 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 160 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom pekný, slnečný 2-izbový byt, kompletne zariadený, po rekonštrukcii, s balkónom a pivničnou kobkou v blízkosti Trhoviska Miletičová a Fontány lásky vo vyhľadávanej lokalite na Záhradníckej ulici v mestskej časti Staré Mesto.

Podlahová plocha bytu predstavuje 52 m2 vrátane balkóna a pivnice. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 5 poschodí v 6 – poschodovej tehlovej bytovej jednotke s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený s kuchynskou linkou na mieru so spotrebičmi: elektrickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, so zabudovanou chladničkou s mrazničkou, mikrovlnnou rúrou, práčkou, s jedálenským stolom, so šatníkovou skriňou na chodbe a v spálni. V kúpeľni sa nachádza vaňa, zrkadlo, umývadlo, odkladacia polička a kúpeľňový nábytok. V spálni je pripravená manželská posteľ. Obývacia izba je vybavená rozkladacou sedacou súpravou, konferenčným stolíkom, obývačkovou zostavou a TV.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, kuchyňa spojená s obývačkou, spálňa s prístupom na balkón, kúpeľňa a toaleta.

Bytový dom sa nachádza v tichej a vyhľadávanej lokalite v centre v mestskej časti Staré mesto s úplnou občianskou vybavenosťou. Záhradnícka ulica je ulica v Bratislave, v mestských častiach Staré Mesto a Ružinov. Je dôležitou dopravnou tepnou. Križuje Karadžičovu ulicu, Miletičovu ulicu, ústí do Bajkalskej ulice, napája sa na Ružinovskú ulicu. Na Záhradníckej 10 sa nachádza Justičný palác, v ktorom sídli Krajský súd v Bratislave a Okresný súd Bratislava I. Na Záhradníckej 42 sa nachádza Špecializovaná nemocnica pre ortopedickú protetiku. V blízkosti bytovej jednotky je možné nájsť obchody a služby rôzneho zamerania, školy, škôlky, potraviny, reštaurácie, kaviarne a taktiež zástavky MHD – autobusy a trolejbusy.

Veľmi príjemné a pekné bývanie.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 620 euro vrátane energii.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Pekný 2i byt, rekonštrukcia, balkón, Záhradnícka ulica, Staré Mesto

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.