Pekný 3i byt, historická časť, centrum, Michalská Brána, Baštová ulica

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
75 m2

Poschodie:  
zvýšené prízemie / 3

Bratislava
Staré Mesto
Baštová
pred 167 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 166 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom pekný, priestranný, slnečný, kompletne zariadený 3-izbový byt po rekonštrukcii, so samostatnou kuchynskou linkou a dvomi nepriechodnými izbami s možnosťou relaxácie v uzavretom tichom dvore, nachádzajúci sa v historickej budove vo vyhľadávanej a tichej lokalite vedľa Michalskej brány na Baštovej ulici v historickej mestskej časti Bratislava - Staré Mesto.

Podlahová plocha bytu predstavuje 75 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí v 3 – poschodovej historickej tehlovej bytovej jednotke. V okolí kompletná občianska vybavenosť.

K bytu prislúcha možnosť prístupu do tichého dvoru.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený s kuchynskou linkou na mieru: s elekrickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, so zabudovanou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, práčkou, kuchynským stolíkom, šatníkovou skriňou na chodbe a v spálni. Obývačka je vybavená rozkladacou sedacou súpravou, konferenčným stolíkom, stolíkom pod TV a TV. V kúpeľni sa nachádza vaňa, zrkadlo, práčka a odkladacia polička. V spálni je pripravená manželská posteľ.

Dispozičné riešenie bytu: chodba, kuchyňa, obývacia izba, 2 krát nepriechodná spálňa, kúpeľňa a toaleta.

Bytový dom sa nachádza v tichej lokalite priamo v centre Starého Mesta. Baštová ulica je úzka ulica v Starom Meste v Bratislave[1] v historickom centre mesta. Nachádza sa medzi Kapucínskou, Klariskou a Michalskou ulicou. Bola budovaná pozdĺž mestských hradieb. Baštová ulica je považovaná za najužšiu ulicu v Bratislave. Zaujímavá je aj tým, že v dome číslo 7 býval kedysi mestský kat. Na ulici sa nachádzajú galérie (Nova, Open Gallery), reštaurácia (Michalská brána) a sídla rôznych spoločností (Nadácia otvorenej spoločnosti) a hotel (Tower Studio Apartment). V blízkosti bytového domu sa nachádzajú reštaurácie, kaviarne, bary a obchody a služby rôzneho zamerania.

Veľmi príjemné a tiché bývanie v úplnom centre.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 570 € + 150 € energie.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: Pekný 3i byt, historická časť, centrum, Michalská Brána, Baštová ulica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.