Pekný 3i byt, rek.,3 x nepriechodná izba, parking, Grosslingova ul.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
135 m2

Poschodie:  
2. / 3

Bratislava
Staré Mesto
Grösslingova
pred 189 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 189 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom pekný, slnečný, veľkometrážny, kompletne zrekonštruovaný 3 - izbový byt, kompletne zariadený s vysokými stropmi, pôvodnými dubovými parketami, krbom, so samostatnou kuchyňou a tromi nepriechodnými izbami, s možnosťou parkovania vo dvore vo vyhľadávanej lokalite v blízkosti Kamenného námestia na Grosslingovej ulici priamo v centre vo vyhľadávanej mestskej časti Bratislava – Staré mesto.

Podlahová plocha bytu predstavuje 130 m2 vrátane pivničnej kobky. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 2 poschodí v 3 – poschodovej tehlovej bytovej jednotke bez výťahu. V okolí kompletná občianska vybavenosť.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený s kuchynskou linkou na mieru so spotrebičmi: elektrickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, so zabudovanou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, mikrovlnnou rúrou, jedálenským stolom, so šatníkovými skriňami na chodbe a v spálni. V kúpeľni sa nachádza rohová vaňa, umývadlo, zrkadlo, odkladacia polička a práčka. Obývačka je vybavená koženou sedacou súpravou, konferenčným stolíkom, obývačkovou zostavou a TV. V spálni je pripravená manželská posteľ.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, kuchyňa, obývačka, spálňa, pracovňa/spálňa, kúpeľňa a toaleta.

Lokalita:

Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej miestnej časti Staré mesto. Na území dnešnej ulice sa pôvodne nachádzali nivy, záhrady a parky záhonu Grössling, ktoré boli v 18. storočí zastavané. Pôvodne k ulici patrila aj dnešná Medená ulica. Od roku 1955 do roku 1990 sa Grössligová ulica volala Ulica Červenej armády. V roku 1968 po okupácii vojskami Varšavskej zmluvy, boli snahy premenovať ulicu na Dubčekovu ulicu. V dnešnej dobe na Grösslingovej ulici sídlia niektoré významné inštitúcie ako napríklad Rozvojový program OSN UNDP, Slovenský Červený kríž, Slovenský historický ústav Matice slovenskej, Matematické gymnázium (Gamča), Základná škola Milana Rastislava Štefánika, Asociácia slovenských kameramanov; Slovenský filmový zväz, Asociácia slovenských filmových klubov. V blízkosti bytovej jednotky sa nachádzajú obchody a služby rôzneho zamerania, potraviny, reštaurácie, kaviarne, lekáreň, zástavky MHD - električky.

Veľmi pekné a príjemné bývanie.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 790 € + 200 € energie.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: Pekný 3i byt, rek.,3 x nepriechodná izba, parking, Grosslingova ul.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.